• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

kobietka, aga: dzięki za odzew! miło mi:-)
nisiao: głowa do góry, niedługo będziemy śledzić twój suwaczek. zobaczysz!!!! mi się okres po # popierdzielił tak, że już nie wiedziałam czy mam płodne dni czy nie, o owulce nie wspomnę. W ogóle jej nie czulam. I udało się.:tak:
hona: gratuluję synka!!!! Bidoku się namęczyłaś, ale tak jak piszesz- to już nieważne, ważne, że masz synka u boku.
ktr: GRATULACJE i kciukasy!!!! Idź do lekarza jak się da przed świętami. Będziesz wiedzieć coś więcej.
Emka: a ty ciągle cierpisz? Bidulko....
agnieszkaala: kciukasy za II zaciskam i czekam rano na wieści. pewnie będziesz kiepsko spać... ;-)

reklama
dzien dobry.

do wszystkich zafasolkowanych wymiotujacych: ja rzyganka mialam od 8tc do 16tc...zjechalam 6kg z wagi.nie moglam nic jesc ani pic,ale wiecie co mi moj gin powiedzial?? ze im kobieta wiecej wymiotuje w ciazy tym ta ciaza jest silniejsza...wszystko sie rozwija prawidlowo.i to prawda.pomimo brania wielu lekow: luteina,duphaston,clexane,acard,fenoterol,isoptin,pomimo skurczow i plamien mam Ale.okazala sie baardzo silna.dacie rade.

jak mala mi pozwoli to pozniej doczytam reszte.

Wpadłam sie pożalić. M mi podniósl ciśnienie z samego rana. Wysłałam Go rano po chleb i test ciążowy,a ten dupek wrócił z samym chlebem bo ZAPOMNIAŁ!!! Nosz cholera!!! Pozatym stwierdził,że przecież niema różnicy czt kupi dzisiaj czy jutro:( a ja już z emocji spać nie mogłam,specjalnie całą noc nie sikalam,zeby test był jak najbardzioej wiarygodny,a ten baran nie widzi w tym problemu!!!

Ktr powiem Ci szczerze, że wątpie, żebym była w ciąży bo niemam żadnych objawów i w dniu @ test wyszedł negatywny. Wykorzystaliśmy płodne,ale dziwi mnie test test i brak objawów, ale chciałabym już wiedzieć co jest grane i się już nastawiłam. Aż się trzęse ze złości!!!

agnieszkaala spokojnie, bez nerwów. Cały weekend i wczoraj czekałam na wieści jak tam sprawa z Twoja @ - i nadal jej nie ma. Tak więc chyba po cichutku można myśleć, że rośnie u Ciebie mała fasolinka :) wiesz co? ja to jestem taka mała złośnica i jak mój M by takie coś zrobił to zapewne bym mu się odwdzięczyła np robiąc obiad tylko dla siebie, jemu mówiąc, że całkiem o nim "ZAPOMNIAŁAM" :) A może byś poszła na bete?

Agnieszkaala tak jak mowi ktr staraj się nie denerwować. Grunt, że @ do tej pory się nie pojawiła, więc dopilnuj tylko,

żebyś miała test kupiony i gotowy na rano. Kciuki cały czas trzymam :)

A ja od wczoraj jakieś dziwne plamienie delikatne, nie wiem czy już na okres czy po prostu tak, będę obserwować jak się

sytuacja rozwinie.

Ostatnia edycja:
Plenitude - postaram się wrócić jak najszybciej bo strasznie mi do Was tęskno, ale teraz nawet jak mam chwilkę czasu to próbuję ogarnąć prezenty gwiazdkowe :rolleyes2:

Neta - po drugim # też dostałam @ jakoś po ok. 20 dniach

Agnieszkaala - może on tak specjalnie zapomniał, bo boi się że jeszcze jest za wcześnie i znowu wyjdzie negatyw? trzymam mocno kciuki za II &&&&&&&&&&&&&

Hona – moje ogromne gratulacjeJ To niesamowite, że już masz swoje maleństwo przy sobieJ gratulacje raz jeszcze!
Plenitude - ja jakoś dziwnie razem z Tobą czekam na tą Twoją wizytę, żeby w końcu odetchnąć razem z TobąJ Trzymam kciuki
Malgonia – jak się dziś masz? Lepiej troszkę?
Kwiatuszek – jak szyjka 3 cm to jest dobrze jak na 30sty tydzieńJ Będzie dobrze – jak monitorują szyjkę, to zawsze jest szansa wyłapać skracanie się na czas a wtedy szew albo pessar i do terminu dotrzymasz spokojnieJ
Izka – no głupio brzmi, ale obyś dalej rzygała dalej niż widziałąJ A jak Twoje przeziębienie?Lepiej już troche?
Agnieszkaala – czekam z niecierpliwością na ten Twój test! A na męża tez bym się wkurzyła:P Albo mogłaś szybciutko nasikac do pojemnika na mocz, a on mógl dylac jeszcze raz do aptekiJJ jak bym chyba nie odpuściłaJ
KTR – no to ładnie – szybciutko ten berek biegaJ tak się cieszę – kiedy wizyta?
Mysiak – no to jak z jajami to będzie parka – to naprawdę cudownieJ A jak się czujesz?
OneMoreTime- ja tez czekam na wyniki antyfosfo i się denerwuję. Miałam robione cyto, toxo, różyczkę, fibrynogen, posiewy, morfologie, mocz, elektrolity i teraz czekam na wyniki antyfosfo. Mam nadzieję, że będą w porządku.
Emka – mam nadzieję, że któraś z lasek weźmie od Ciebie to rzyganie:P

Tak bardzo bym chciała, żeby u każdej z Was było wszystko dobrze. No i u mnie w końcu też. Powoli wysiadam, bo doszły do tego wszystkiego problemy rodzinne, brak @ i w ogóle wszystko jest na nie. Tak jkaby choć jedna rzecz nie mogła być dobrze, jakbym miała mało, ehh.. Dobra, nie będę Wam się żalić, bo teraz tu radosny nastrój z czego się bardzo cieszęJJ

reklama
Telka chyba tak musze zrobić;) "zemszcze się":-D jak mi dzisiaj M nie kupi testu to jutro podjade na bete bo innego wyjścia nie będzie. Ja chce wiedzieć, żeby zdążyć do gina iść przed świętami.
Neta ale ja jestem z tych, że jak sobie coś zaplanuje to tak ma być i mnie wkurza jak jest inaczej:) Wiem, że niema różnicy czy zrobie test dzisiaj czy jutro, ale ja jak dziecko tupie nogą bo ja chce dzisiaj:-D Neta ja okres po # dostałam 28 dni, a normalnie mam cykle 33-34 dniowe.
Bett mój M nie jest z tych bo by wyliczali cykl żonie, on nawet nie wie,że mi się @ spóźnia. On się takimi rzeczami nie interesuje. On wie jak mam @ bo wtedy seksu niema. Jak Martusia?
Katka Kochana przeważnie tak jest, że jak się wali to wszystko naraz. Jeśli masz ochote to możesz nam po marudzić, my jesteśmy od tego, żeby westrzeć, poradzić. Ściskam Cię mocno!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry