• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie. miał do być miesiąc cudów, a ja się pytam gdzie te cuda ku... są???? ZNowu doooooopa. Już tyle łez wylałam. Nie mam już siły walczyć. Chyba na własną rękę musze sie zacząć badać. Czuje się bezradna. Niech mnie ktoś przytuli:-(.

Najszczersze życzenia.
Pięknych i radosnych nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia,
Świąt spędzonych w rodzinnej atmosferze,
Abyście znaleźli dużo kolorowych prezentów pod zieloną choinką,
Świąt które, dadzą wam trochę radości i odpoczynku,
A co najważniejsze nadzieje na Nowy Rok,
Aby był dużo lepszy od obecnego.
Życzą Emilia z mężem, Ola i Jaś.

reklama
Tekla bardzo mi przykro, że tak cierpisz, życie jest takie niesprawiedliwe, na pewno te święta będą ciężkie dla Ciebie i Twojego męża, ale nie poddawaj się, przetrwaj je dla swoich Chłopców. Jesteś Mamą dwóch synków, których los odebrał Ci zbyt szybko, ale Oni zawsze będą przy Tobie a Ty przy nich. Minęło dopiero 8 tygodni, to bardzo świeża rana, nie musisz się "trzymać", masz prawo do łez, do buntu , do krzyku. Mam nadzieję, że są przy Tobie osoby, które wspierają Cię w tej ogromnie trudnej sytuacji.

Kochane dziewczyny,
Wszystkim Wam dziękuję i życzę Wam tego czego same najbardziej pragniecie. Chciałabym, aby to były ostatnie takie święta dla mnie.. Dziękuję Wam za wsparcie, obecnosc i pomoc. To naprawdę najlepszy prezent jaki mogłam dostac w tym trudnym czasie. Ostatnio madra osoba mi powiedziala ze "na szczęście nieszczęście jest początkiem szczęścia.." i oby tak było Kochane!
Tekla - dasz radę. Myślisz, że nie dasz, ale dasz. I ja też muszę. I wszystkie dziewczyny tutaj, dla których święta zawsze będą powodem do chwil zadumy i pewnie łez. Bo zawsze się będziemy zastanawiały "jak by było.."

Tekla tule Cie bardzo bardzo mocno! Nie jestem w stanie wyobrazic sobie Twojego bólu,ale przytulam Cie mocno.

Bett ja już się nauczyłam,że jeśli chodzi o dziecko diagnoze trzeba potwierdzac u kilku. Ortopeda u Ali też coś tam stwierdził i kazał jakas pieluche zakladac,drugi wysmial jego diagnoze. Jeden kardiolog Ale chciał operować natychmiast,dwóch kazalo czekac.

Izka ja na bezsennosc piłam cieple mleko,wietrzyłam mieszkanie,ale mi niewiele to pomagało.

Kochane życze Wam zdrowych,pogodnych świat,spędzonych wsród najbliższych!

witajcie.

bett u nas na ostatniej wizycie tez cos tam ortopeda mowil,ze mala nie ma jakiegos polaczenia,ale stwierdzil,ze u tak malych dzieci wszystko zmienia sie co sekunde i nastepna wizyte mamy w styczniu wiec stwierdzil,ze sobie obejrzy tam wszystko.bedzie dobrze.wesolych swiat.lenka jak sie czujesz? kłaczku co u was??? karolek jak zawsze cudowny:tak:.tekla sliczne te bałwanki...:-(...za sliczne zeby staly na grobie dzieci...

pozdrawiam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry