• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczynki wpadam na chwilę życzyć Wam dużo radości na każdy dzień, dużo miłości, przyjaźni i prezentów, dobrego żarełka w Święta i przede wszystkim spełnienia najbardziej skrywanych marzeń:)
biggrin.gif

reklama
tekla ściskam mocno,święta są dla nas wszystkich trudnym czasem. Chłopcy zawsze będą z Tobą i będziesz "widzieć" znaki od nich.

Ja wczoraj dostałam pierwszą @ po zabiegu i czuję się fatalnie a leci ze mnie ciurkiem normalnie. Właśnie kombinuje jak się wykpić od odwiedzić u rodziny.

witam sorki że tak z nienacka :)

Życze Wam Zdrowych i Wesołych Świąt dla staraczek upragnionego plusika dla ciezarnych szczesliwego rozwiazania a dla mamus jak najmniej problemow z dzieciaczkami ;-)

Mam pytanko 10.10 miałam zabieg okres przyszedl 20 listopada byłam na usg sprawdzic czy owu bedzie w 14 dc pecherzyk miam 8 mm endo 7 poszlam tydzien pozniej to samo cykl bez owu wywoływałam lutka i dostałam teraz 22 grudnia chciałam sie dowiedziec co moze byc przyczyna ze nie urosnal pecherzyk i wogole moja okres była leciutka nie wiem czemu tak dziekuje za wszelkie informacje mam nadzieje ze owu wroci normalnie:-(

perełko dwa lub trzy razy do roku u każdej zdrowej kobiety może pojawić się cykl bezowulacyjny, natomiast po poronieniu organizm musi wrócić do równowagi, bywa, że zajmuje mu to więcej czasu. poronienie to ogromny stres, który w tym czasie podwyższa prolaktynę - ona może hamować wzrost pęcherzyków. ja po # miałam dwa cykle pod rząd w których po lekach do stymulacji owulacji (clo na wzrost i pregnyl na pęknięcie) nie pękły pęcherzyki, dopiero w trzecim cyklu zaczęły pękać.

angel co u Ciebie kochana? odezwij się :*

Ostatnia edycja:
Wogole przed poronieniem miałam w marcu zabieg laparoskopii i po nim miałam dwa cykle z owu na lewym ale mam nie drozny jajowod wiec nic nie dalo jeden bez owulacji i jeden wlasnie na clo co zaszlam musiala byc owu z prawego czemu bez clo na prawym nie rosly mi pecherzyki to nie wiem

reklama
nie zawsze jajniki pracują na przemian, czasem owulacja jest kilka razy z jednego a później zmiana na drugi i też kilka razy. ja w zeszłym roku na clo miałam cykle z lewego jajnika, a w tym roku 7 cykli z prawego i dwa z lewego, zaszłam na lewym w zeszłym roku i w tym.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry