• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
izw jaki cukiereczek:-) sliczna.spi jak moja mała.zdrowka dla was.

witajcie kochane poswiatecznie.jak wam minely swieta???? mnie okropnie...myslalam,ze to beda najlepsze swieta bo pierwszy raz we troje,a jednak nie bylo kolorowo.wigilia uplynela pod znakiem kolki Ali...umeczyla sie strasznie...zlapalo ja po 17ej u mojej mamy,puscilo po 1h i zlapalo znowu po 19ej juz u tesciow...1 dzien swiat od rana bolał ja brzuszek,poplakiwala az wreszcie po 13ej jak bylismy u dziadkow tak ja chapnelo,ze darla sie niemilosiernie,po 1h zawinelismy sie do domu...a drugi dzien swiat zaczal sie przyjemnie obiadkiem u nas,a skonczyl na tym,ze moj maz poklocil sie z moja mama...ehhh... ta sytuacja dobila mnie najbardziej,bo nie umiem stanac po zadnej stronie i nie chce nawet...porazka totalna...mam nadzieje,ze u was lepiej.jescze na dodatek cale swieta mecze sie z bolem zeba...ehh...

25122012581.jpg
25122012586.jpg

a oto nasza krolewna ktora rosnie jak na drozdzach.wazy juz prawie 7kg i wchodzi w rozm.74...kazdy w szoku wlacznie ze mna:szok::-)

Ostatnia edycja:
Witajcie Dziewczynki po Świetach. Pierwszy raz tak bardzo się cieszę, że juz po. Były dla mnie strasznym przeżyciem, co chwilę łzy mi leciały, gdy tylko usłyszałam wesołych świąt. Jak tu się cieszyć, gdy w sercu taki straszny ból i wszytstko takie świeże Jeszcze przeżyć Sylwestra i ten rok zamknę i schowam głęboko.

IZW - kolejny cud :) Wszytskiego najlepszego dla Was.
Moje drogie zasmucone, my NA PEWNO też ogłosimy kiedyś światu, że nasze Cuda pojawiły się na świecie zdrowe i piękne.

I mam jeszcze pytanie "techniczne" - jak długo po poronieniu może być beta HCG wykrywalna testem ciążowym? Padło niedawno to pytanie...

Malgonia witaj. Mam nadzieję, że ten nowy 2013r mimo tego, że zawiera tą pechową "13" będzie dla nas szczęśliwy. Co do bety HCG, nie wiem jak to jest po poronieniu, ale jak kiedyś padło to pytanie to z czystej ciekawości chciałam sprawdzić czy u mnie jeszcze się utrzymuje. Zrobiłam test, to było 3 tygodnie po porodzie i wyszła jedna kreska.

Małgonia mi się beta utrzymywała jakieś 2 miesiące na dość wysokim poziomie mimo, że wcześniej miałam @, ale mnie źle wykonali czyszczenie po urodzeniu Synka i zostawili kawałek łożyska jak się później okazało :/ (szpital partaczy). Po pierwszej @ powinna już być w normalnym poziomie tak sądzę. U mnie gines podejrzewał zaśniad ale z drugiej strony pocieszał, że każdy organizm reaguje inaczej i w różnym tempie może spadać beta, zależy to też od wieku ciąży.

Witam Was poświątecznie,
święta smutne, ale milowy krok dla mnie. Dostałam od Synusia list pod choinką z prezentem - misiem z tej akcji TVN - Czesiem. Spłakałam się okrutnie czytając słowa, ktore jak twierdzi Mąż Leo kazał mu dla mnie napisać. W Wigilię pozwoliłam mu odejść, czas by dołączył do aniołków w niebie. Wiem, że jest teraz szczęśliwy.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny
Jestem tu nowa czytam od 3 dni ten watek i potrzebuje wsparcia
Dzien przed wigilia dostalam okropnuch skurczy a w wigilie poronilam :( jestem zalamana w ogole nie obchodzilam swiat w tym roku. To byl 7 tydz i 1 dzien. Nie wiem jak sie pozbierac. Mysle ze jedyne co moze mnie uratowac to kolejna ciaza. Ta byla wyczekiwana planowana i pierwsza z moim cudownym mezem. Jestem mloda zdrowa i nie moge pojac co poszlo nie tak. Jak myslicie kiedy znowu moge sie starac? Chcialabym jak najszybciej...

reklama
Rxxi bardzo mi przykro...Światełko dla Twojego Aniołka
[*].
Ja w sierpniu poroniłam,naturalnie w domu,nie miałam zabiegu w szpitalu. Poczekałam do pierwszego okresu i po nim znowu postarałam się o ciążę.Przyczyny poronienia nie poznałam,też były to okolice 8tc. Mam zrobione masę badań,jestem zdrowa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry