• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

I melduję jak po wizycie. Pani dr stwierdziła że jest wszystko w porzadku, pozamykane, szyjka prawidłowej długości, kolejną wizytę mam dopiero 29 stycznia. Teraz biorę się za sprzatanie bo jutro rano mam kolędę. Pozdrawiam i trzymam &&&& za Wszystkie ciężarówki i staraczki:tak:

reklama
I zjawił sie okres równy m-c po poronieniu
Atemida - witaj wklubie masakra tez dzis umieram, jeszcze wczoraj pytalam kiedy @ sie moze zjawiec, to ją przywołalam. Ja walsnei 15 stycznia jestem umówiona do kliniki neipldonosci- skierwał mnie tam lekrza prowadzacy bo on rozkłada własnie rece.

Ja jako tako sie juz pozbieralam, ale dzis mi troche smutno bo 1 rocznica dzis odejscia mojego 2 aniołka- rowny rok. I rowny m-c od odejscia tzreciego ;( ale wierze ze w tym roku bedzie ok

Aniołkowa mama- tzrymam kciuki bys nei dostała @, jestem troche nie nabierząco jeszcze co u ktorej co? piszesz o laparoskopi to mialas torbiele czy co?

Przeprszam nie pisze do kazdej osobno ale dopiero sie wdrazam, ale pozdrwiam wszytkie mamuski, staraczki;)

Arla a skąd dokładnie jesteś?
I jeszcze miałam Wam napisać jak wrażenia po wizycie. A więc Nowy Sącz to nie Kraków... W Krakowie lekarz miał taki sprzęt że oczy wychodziły na wierzch. A u mnie jak wczoraj byłam to monitor od usg mniejszy niż mój notebook, chociaż gabinet jest najlepszy w NS.

kwiatuszku,Arla ja też mam jutro kolęde:D
Kwiatuszku super wieści:) a do kogo chodzi w NS?
Nisiao trzymam kciuki za wyniki.
Izka może to badanie przezierności karkowej? Niektórzy też to badanie nazywają genetycznym. Bo takie badanie robi się właśnie między 11,a 14tyg.

Mi się dzisiaj śnił horror. Śniło mi się, że byłam w ciąży i poszłam na kontrolną wizyty do swojego gina. Robi mi usg i nagle blednie i dzwoni po karetkę. Pytam o co chodzi, a on, że szybko musimy jechać do szpitala bo dziecko już wychodzi, a jest bardzo malutke i nie wiadomo czy przeżyje i nagle wylatuje ze mnie jakiś gęsty zielony śluz(taka jakby wielka galareta) i to było dziecko. Masakra jakaś, ryczałam jak się obudziłam.

Ostatnia edycja:
Kwiatuszek - hehe jaki ten swiat maly okolice Bochni, Limanowej- do N.Sącza mam 35 km ;) A Krakowie chodzilas do kogo? bo ja wlasnei uderzam na kraków z leczeniem
Agnieszkaala- o widze ze tez okolice n.Sacza ;))) o matko sama bym ryczała po takim snie.

Arla ja chodziłam w Krakowie do dr Homy. Godny polecenia! Co prawda na pierwszą wizytę czeka się od 2 - 3 mc ale na prawdę warto! I cena jak na warunki Krakowa i kwalifikacji dr bardzo przystępna. Szczerze to wczoraj zapłaciłam więcej za wizytę w Nowym Sączu niż w Krakowie.
Agnieszkaala ja chodzę teraz do dr Niemiec zaraz po # byłam u niej i poszłam teraz do niej tylko ze względu że pracuje w szpitalu.

heh Arla to Ty moje bliskie okolice :)

OneMoreTime, Pleni ma rację, po 35 rż one są refundowane, a wcześniej niby to nie obowiązkowe, ale lekarze zalecają sobie zrobić. Można samo usg i w Krakowie mam koszt ok 250 zł + można zrobić jeszcze z krwi, też drugie tyle.

agnieszkaala tak tak, to to badanie, przezierność karkowa, nosek itp, a sen to faktycznie miałaś niczego sobie :P jakoś nie zazdroszczę

ja ostatnio kombinuję ze spaniem, nie mogłam w ogóle spać w sypialni, co godzinę pobudka, mordowanie się z zaśnięciem, koszmary, przeniosłam się do innego łóżka od dwóch nocy i narazie tylko dwie pobudki jak idę spać ok 1 w nocy, więc nie jest źle :P śmieje się z mężem, że ledwo rok po ślubie a już śpimy osobno haha :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry