• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Plenitude, Izka87, super wieści, gorąco Wam kibicuję dziewczyny &&&&&&&&&&&&& . Im więcej Was, szczęśliwie „zaciążonych”, tym większa nadzieja dla nas, tych jeszcze nie:-)

Izka87 dlaczego robisz prenatalne, skoro jeszcze nie ten wiek?
Karola1388, ale słodziak z Twojej Ali:happy2:

nisiao, nie maco się nakręcać i stresować, po prostu szybko zrób badania. Na pewno wszystko pozytywnie się wyjaśni!

kwiatuszek23, zawsze &&&&&&&&&&&&&&:happy2:

Juchu, nic tylko działać!!!:blink:

Ja dzisiaj podminowana na maxa jestem po wizycie u reumatologa. Zamiast dać mi skierowanie na badania wg zaleceń mojego gina spojrzał na mnie i stwierdził, że nie jestem chora na zespół antyfosfolipidowy. Kiedy zapytałam na jakiej podstawie tak twierdzi, to powiedział, że nie spełniam warunków. A jak zapytałam jakie są warunki, doradził mi żebym sobie w internecie poczytała:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: najgorsze, że straciłam skierowanie na takiego CAPA , bo oczywiście sobie je podpiął do karty. Wyszłam taka wściekła, że nawet nie wiem czy mogłam mu je odebrać, czy już nie... nie orientujecie się ile kosztują badania na ten zespół prywatnie? póki co napisałam do mojego gina o sytuacji i czekam na info co dalej....:confused:

OneMoreTime lekarz powiedział żebym za 2 tyg zrobiła usg genetyczne, ale zrobię sobie tak za 3 tyg, muszę jeszcze zadzwonić i sie umówić w ogóle, zobacze jakie mają terminy :)

Witam w nowym roku ;) mam nadzieje ze lepszym

Plenitude, Izka87- gratulacje kochane
aniolkowa mama- spoko doczekamy sie i my ;)

dziewczyny kiedy mialyscie okres po samoistnym poronieniu?, po tamtych poronieniach dostalm dosc szybko tylko wtedy mnie łyzeczkowali. w niedziele zaczelam palmic bylam pewna ze okres sie rozkreca a tu nic.

reklama
Plenitude - serdecznie gratuluję!!! wierzę, że wszystko będzie dobrze. uważaj na siebie i odpoczywaj dużo. ja brałam magne b6 - one są powlekane to czasem nawet bez popijania udawało mi się połknąć

znowu nie jestem na bieżąco, ale ciężko mi znaleźć czas w ciągu dnia, bo nawet jak młoda uśnie (a zazwyczaj zaszczyca mnie tylko jedną drzemką w ciągu dnia:szok:) to jest tyle rzeczy do zrobienia w domu że nie ma kiedy usiąść na dłużej do kompa. u nas ok, ale niestety trzeci ortopeda do którego trafiliśmy potwierdził u Martusi dysplazję biodra i konieczność unieruchomienia, na szczęście młoda dzielnie to znosi bo miałam wizję że obie będziemy płakać. poza tym neurolog stwierdził u niej asymetrię ułożeniową i będziemy się trochę rehabilitować.

pozdrawiam wszystkie babeczki i trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry