aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Plenitude boski suwaczek. Bardzo cieszy moje oko. Niech maluszek rośnie zdrowo.Mam nadzieje, że tez kiedyś doczekam :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

najgorsze, że straciłam skierowanie na takiego CAPA , bo oczywiście sobie je podpiął do karty. Wyszłam taka wściekła, że nawet nie wiem czy mogłam mu je odebrać, czy już nie... nie orientujecie się ile kosztują badania na ten zespół prywatnie? póki co napisałam do mojego gina o sytuacji i czekam na info co dalej....
) to jest tyle rzeczy do zrobienia w domu że nie ma kiedy usiąść na dłużej do kompa. u nas ok, ale niestety trzeci ortopeda do którego trafiliśmy potwierdził u Martusi dysplazję biodra i konieczność unieruchomienia, na szczęście młoda dzielnie to znosi bo miałam wizję że obie będziemy płakać. poza tym neurolog stwierdził u niej asymetrię ułożeniową i będziemy się trochę rehabilitować.