• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Plenitude super więści:):):) Bardzo się ciesze:)) Teraz odpoczywaj i relaksuj się!!! Ja wiedziałam, że tak będzie:D
Kwiatuszku kciuki zaciśnięte!!!!
Karola moja Ala ma 3 lata i waży 13,5kg. Przez 1,5roku przybrała tylko 1,5kg. Ja się tym nie martwie bo anemi niema, je ile jej potrzeba. Każde dziecko jest inne. A Twoja Alutka naprawde nie wygląda na zabiedzoną;)
Magda więc teraz trzymam za 2 krechy na teście!!!!!

reklama
Pleni :*:*:*:* nie będę mówić " a nie mówiłam?" :-p bosko!!!! ja już dawno na l4 i nie wiem co ze sobą robić w domu :P ale się cieszę!! i widzę w końcu suwaczek, super!

kwiatuszek kciuki zaciśnięte &&&&

Izka super ze wizyta przebiegła pomyślnie...bardzo, bardzo sie ciesze...

Pleni napisze tylko jedno: HHUUUUUUUUUUUURRRRRRAAAAAAAAAAAA!!!!!!

Karola może rzeczywiście Alusi tyle wystarcza tego jedzenia...z drugiej strony te kolki skutecznie mogą zrazić do jedzenia, wiem coś o tym jak reaguje Hanka

kwiatuszku kciuki zaciśniete...

plenitude- :-D:-) serce :-Drośnie

kwiatuszek- &&&&&&&&&&&&&&

izka- prenatalne robiłam dokładnie w 12 tc

enya- betka super, ale progesteron bardzo niski &&&&

nisiao- nie zmieniam stanowiska &&&& żeby to była ciąża

a ja po wizycie, szyjka się trochę skróciła, ale ma jeszcze 25mm, dobre i to, mały urósł i waży 930g, łożysko bez zmian niestety przodujące, na razie leże w domu

Izka, kochana!!!! nawet nie wiesz jak ogromnie się cieszę!!!! trzymałam kciuki za Ciebie nieustannie i nie przestanę przez najbliższe 210 dni :tak::tak::tak:

Plenitude!!! cudownie!!!! Twoja szczęśliwa ciąża jest chyba najbardziej oczekiwaną na forum:-):-)

Plenitude super! Dbaj o was.

Ja wczoraj byłam na kolejnej wizycie u ginekologa i same dobre wieści. Organizm się sam oczyścił z resztek i wszystko jest w jak najlepszym porządku. Nawet mi wyliczył w którym dniu możemy zmajstrować dziecko :)

reklama
laski z ja z pytankiem? 2 tyg temu lekarz powiedzial, zeby brać magnez 3x2 tabl, myśliscie, że mogę zmiejszyć dawke 3x1 tabl? w sumie magnez to na skurcze bardziej, więc nie wiem po co powiedział żeby tyle brać, a ja mam straszny odruch wymiotny po nich :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry