• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
izka gratulki, super, marzę żeby u mnie było podobnie, ja jestem zielona ze strachu:happy2:

enya kochana duphaston to takie cudo, że nie fałszuje wyników progesteronu z krwi :tak:, ja też robiłam, tak więc spokojnie, działania duphastonu nie zobaczysz w tym wyniku, nie jest też termogenny dlatego nie zaburza pomiarów temperatury ;-)

Pleni ja przed gabinetem myślałam, że wszystkie pazury ze strachu obgryzę :-p Zaczęło nam się dobrze, więc i skończymy w 40 tyg dobrze zobaczysz!!
a mam do was pytanko, bo za 2-3 tyg mam sobie zrobić usg prenatalne, ale mój gin tego nie robi, więc muszę do innego. Ile za to płaciłyście? Niby to nie jest obowiązkowe, ale jakoś wolę sobie zrobić :) i znowu będzie stressss

Agnieszkaala,enya (mamy 3 Alicje:-)) mała wazy 6.600kg.wiem,ze dobrze wyglada,kazdy to mowi,ale martwie sie,ze tak malo je...z drugiej strony jak mowi moj maz widocznie tyle jej wystarcza...moze to przez to wstretne mleko i kolki.brzuch ja boli wiec duzo zjesc nie moze.po snie,po spacerze jak jest wypoczeta to potrafi wciagnac nawet i 150ml,a tak w ciagu dnia to w granicach 80-110ml...nisiao mojego meza kuzynka miala pozamaciczna stwierdzona w 5tc...test wyszedł jej +,miala mdlosci,byla senna itd...na drugi dzien dostala baardzo silnego krwotoku az do utraty przytomnosci i wielkich boli ww dole brzucha...gdyby znalazła sie w szpitalu 10min pozniej nie uratowaliby jej...wycieli jej jajnik i jajowod...to bylo drugie poronienie...jesli byla bys w ciazy pozamacicznej to wg mnie miala bys jakies objawy ciazy itp...ja np wykluczam to u ciebie.izka87:-) cudownie...

iza , super wieści ! gratuluje tego "malutkiego dzwonu" co tak ładnie bił :) ja miałam prenatalne za free ze względu na wiek i nie wiem ile kosztuje niestety
nisiao , czyli w zasadzie wizyta niewiele wniosła , może te wyniki coś podpowiedzą ... powodzenia a o tej pozamacicznej nawet nie myślimy , ok ?

pleni , &&&&&& z CZ-wy aż do Ciebie

czarna a w którym tc robiłaś to usg? bo mi lekarz mówił żebym poszła za 2 tyg, a mi się coś wydaje, że to za wcześnie, bo tak czytam i większość dziewczyn idzie później, bo jeszcze na tym etapie nie za wiele widać.

iza , robi się tak ok 12tc , więc u ciebie za 2 tygodnie będzie dobrze , jutro masz już skończone 10tc wg suwaka . Poszukaj sobie kto takie badania robi u ciebie i zadzwoń się umówić , cenę Ci też napewno podadzą . Zrobią Ci bardzo dokładne usg i pobiorą krew na Pappa .
W 12 tc dzieciak już naprawde fajnie się prezentuje , nawet paluszki widać więc jest co oglądać :)

reklama
ja miałam usg prenatalne, ale krwi mi nie pobierali... może dlatego, że przezierność była 1mm i trochę i kość nosową było wyraźnie widać. ja na tym badaniu miałam 35 lat i 6 dni. :-) za badanie zapłaciłam prawie jak za normalną wizytę.

czarna: a Ty masz jeszcze jakieś mdłości czy cóś? A wizyta kiedy? no i termin- pewnie koło 20 czerwca?

izka: gratulacje!!!! cieszę się razem z Tobą!:tak:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry