• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

agnieszkaala podano mi różne terminy, ordynator stwierdził we wtorek, że 'za tydzień będą wyniki', mój gin, że może tak być, ale też za 2-3 tygodnie, że jak dotrą do ordynatora na biurko to on mi da znać :confused2:

emeczko jak to wygląda na innych wątkach? jedna kobitka ma wszystkie numery czy stałe użytkowniczki między sobą się wymieniają?

reklama
Kłaczku ja też nie sugeruje się objawami bo w drugiej rzygałam jak kot i poroniłam. Mnie jedynie piersi bolą i tyle. I cierpie na bezsenność,ale to może przez stres,a nie ciąże. Trzymam kciuki za wtorkowe usg.
Emka fajny pomysł z tym numerem telefonu. Ja jestem za.

Pleni jedna ma wszystkie i podaje wszystkim swój,ale wiem też,że te,które dłużej się znają też się wymieniają.To zależy jakie ktoś ma podejście do tego,są osoby,które nawet sąsiadom zza ściany nie chcą dać nr a co dopiero wirtualnej koleżance;-)
Ja tam nieśmiało chciałabym abyś to Ty była takim naszym najważniejszym członkiem w grupie:)

Cześć dziewczynki dziś ostatni dzień pobytu Fabianka u nas więc będę częściej od przyszłego tygodnia , dziś jedziemy go odwieźć i do mojego taty no i na noc do teściów , ja biorę się za siebie bo po tych dwóch tygodniach utyłam do 70kg ,a miałam schudnąć ,ale a to pizza , a to frytki bo dzieciaki lubią i o efekty są.
Agnieszko - cieszę się ,że wszystko w porządku trzymam za Was kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Agnieszka, nie kazda ciaza musi dawac wyrazne objawy, a z kolei w tych straconych tez mialam calkiem fajne, wyrazne i tak dupa z tego, wiec sie nie sugeruje zupelnie. Jak nie spisz, to pewnie stres wlasnie.. Sprobuj spac bo to potrzebne.

emeczko chętnie, jednak zastanawiam się nad kimś kto ma spokojniejszy przebieg ciąży i nie jest zagrożony wyjazdami na badania do Warszawy ;-) lub innymi kłopotami ;-), zastanówmy się spokojnie, co myślicie? dziewczynki rozważcie swoje propozycje i napiszcie, nie musimy wymyślić tego dzisiaj, kto nie chce dawać swojego numeru myślę, że nie ma problemu, tak jak pisze emka nie każdy jest za takim rozwiązaniem i szanujemy to jak najbardziej.

kłaczek dokładnie tak jak piszesz, poprzednio miałam mega cyc i mdłości i #, a teraz ledwo sutki mnie swędziały i pobolewały na początku i trochę zmęczenie. potem dopiero doszło mulenie przez większość dnia i do dziś się utrzymało tylko wczesne mulenie/mdłości odczuwane podczas porannego snu - często się wybudzam na siku i czuję.

kobietko, nareszcie, może trochę więcej Ciebie będzie na forum ;-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny -może któraś sama się zgłosi i jest pewna,że będzie często zaglądać. Ja nie ukrywam,ze mam etapy wycofania z forum i często nie jestem na bieżąco:( Bynajmniej jak znajdziemy chętną to na pw wyślemy jej nr tel,ona nam swój,ale musimy pamiętać,żeby w razie konieczności podpisywać się w sms swoim NICKIEM z forum,zeby nie było później zagadek;))

reklama
Edytko zarejestrowalam sie na stronie Kiedy OvuFriend zaznaczy owulacje na moim wykresie? tylko jeszcze nie za bardzo ogarniam jak mam mierzyc i kiedy temperature, itd, teraz nawet nie wiem ile wpisac w przecietna dł.cyklu zawsze bylo 28-29 a dzis jest 31, niby nie duża różnica ale @ dalej nie ma i cały wykres sie rozjeżdża...

Nie wiem jak to wygląda na tej stronie co podałaś, ja korzystam z enpr.pl, czy u ciebie można podejrzeć twój wykres nie będąc zarejestrowanym? Na enpr można tak, co tu na forum jest dobre - dziewczyny mogą ci wtedy podpowiedzieć czy wszystko jest ok, tak jak zrobiła agnieszkaala. A przeciętną długość cyklu mozesz pominąć? To nie jest najistotniejsze bo tak jak pisałam dł cyklu często się zmienia.
Zasady mierzenia temperatury są proste, codziennie rano zanim wstaniesz z łóżka np o 6.00 albo 6.30 robisz pomiar - ja używam rtęciowego termometru i mierzę w pochwie przez 5 minut, ale elektroniczny też może być (wtedy czas jest krótszy), tylko nie mierz pod pachą bo to najmniej pewne miejsce ;) do tego na wykresie możesz dodawać różne inne obserwacje, odczucia śluzu i zaburzenia jeżeli były.
Ale mnie przez trzy lata temperatura jeszcze nigdy nie oszukała, tylko że wcześniej wyznaczałam dni płodne żeby ich unikać a teraz odwrotnie :)
Spokojnie dojdziesz do wprawy, jak będziesz miała jakieś pytania to pisz :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry