• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczyny, cieszę się z dobrych nowin!

Jejku, a u mnie psychika płata figle. Normalnie jestem chyba od wczoraj wieczorem w ciąży urojonej. Cały czas mi się wydaje, że na dole brzucha mam taką "ciężkość" jak w poprzedniej ciąży. Ale to pewnie tylko spodnie cisną. Oczywiście nie byłabym sobą, gdybym jakiegoś testu pro forma nie zrobiła ;) Ale wyszedł stuprocentowo negatywny. Dlaczego głowa tak się głupio nakręca? Czy któraś z Was też tak miała?

reklama
Pleni, dobrze, że dobrze :-)

Jejku, a u mnie psychika płata figle. Normalnie jestem chyba od wczoraj wieczorem w ciąży urojonej. Cały czas mi się wydaje, że na dole brzucha mam taką "ciężkość" jak w poprzedniej ciąży. Ale to pewnie tylko spodnie cisną. Oczywiście nie byłabym sobą, gdybym jakiegoś testu pro forma nie zrobiła ;) Ale wyszedł stuprocentowo negatywny. Dlaczego głowa tak się głupio nakręca? Czy któraś z Was też tak miała?

Normalka :happy: ja od jakiegoś miesiąca mam mały dyskomfort w podbrzuszu (żadne upławy, ani swędzienia ani nic takiego za tym nie idzie) i przed @ juz sobie wkręciłam, że zaciążyłam, ale przyszła... teraz dla mnie jedynym pewnikiem jest częste bieganie do łazienki, bo w moich obu ciążach tylko to było takie samo:-)

Loi, będzie dobrze &&&&&&&&&

juchu gratki ogromne:-).loi napewno fajnie,ze lekarka konkretna i serdeczna-to duzo.clexane tez dobrze,ze ci wypisala.teraz pozostaje czekac.wazne,ze jest pecherzyk.&&&&&&&.kochana mnie tez ciagla w pachwinach i gin mowi,ze wiazadla sie rozciagaja.nie panikuj.pleni to teraz odpoczywajcie sobie. klaczku &&&&&&&&&&&&&&&&.

a u nas tzn u Ali przez dziasla dzis dojrzalam wyzynajacy sie zab...jednak wszystkie opisywane przeze mnie objawy wskazuja na zabkowanie.

PLENI doopa do łóżka , pod nogi poduszka !!!!masz dobrego meża więc napewno blaty pościera sam, podłogi umyje , obiad zrobi.Jak kurzu więcej to cieplej;-), trzymaj sie cieplutko nasza kochana skarbnico wiedzy.Pamiętaj że wierze w Twój Mały Wielki Cud.Będzie dobrze!

reklama

w ciąży urojonej byłam przez jakiś czas co miesiąc, do tego stopnia że jak gotowałam mięso to wymiotowałm wmawiając sobie że mnie mdli.Czyli masz normalnie, z jednej strony to śmieszne , z drugiej psychika nam chyba szwankuje:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry