• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
IZW , tak jak w zeszłym tak i w tym swoje drobne grosze z PITu wysyłam Amelce :)
pleni , ufff ! czyli nic się nie dzieje skoro Cię obejrzeli i puścili :)
juchu , loi , fajnie że wizyty udane :) Loi za porządną betkę &&&&
anulka , bibianka spodziewa się teraz bliźniaczków :)
emy , na wakacje pojedziecie już we trójkę :)

Loi , no piękna :)
kłaczek , może sprzet dupiaty , albo taki z niej fachman , beta wyjaśni co i jak , ja dalej &&&&& trzymam

My po scanie i... gowno wiemy. Raczej jestem zmartwiona niz mam nadzieje - nie widzialam ani sladu zarodka, a przeciez na tym etapie powinien juz byc. "Fachowca" stwierdzila ze to mlodziutka ciaza i moze nie byc jeszcze widac, dostalam skierowanie na bete i poziom progesteronu, a w czwartek rano druga beta. Poprzegladalam net, fotki scanow z 7 tygodnia pokazuja juz zarodek...
To może być ciąża wolna schodząca .
Ja nadal trzymam kciuki .:tak::tak:
Beta wszystko wyjaśni .

Loi gratuluję BETY

pleni kciuki za WAS !!!!
akasha ja jestem mamą karmiącą nałogowego cycoholika ,więc leki odpadają .
jedynie meliska mi zostaje ,ale tą pochłaniam maksymalnymi dawkami i jakoś nie działa ...:no:
Idę marudę spać położyć

kłaczku nie denerwuj się,ja w tej ciąży na pierwszą wizytę poszłam w 6tc od OM,a lekarz mierzy,patrzy i niepewnie mówi: ale jest jeszcze zbyt wczesnie,zeby coś widzieć,ta ciąża jest jakaś mała,według pomiarów 4t3d. Stracha mi narobił,że coś źle się rozwija,a mój organizm sobie wszystko poprzestawiał,owulka przyszła później...choć byłam pewne,że staraliśmy się tylko w wyliczone przeze mnie dni płodne,ale nie na tyle później,żeby ciąża aż o półtora tyg była młodsza...Może były jakieś mega plemniki,które przetrwały tyle czasu;)))))
Loi betka piękna.
As bardzo mocno współczuje tragedii rodzinnej,dla nas tutaj jesteś kobietą z nerwami ze stali,a jednak...Nawet sobie nie wyobrażam co wszyscy przechodzicie.Postaraj się wyciszyć organizm,bo jak nerwica się rozkręci to nie będzie kolorowo,wiem z doświadczenia niestety:(((
Anulka ***buziaki za to,ze jest Cię więcej z nami:))))

Loi beta bardzo wysoka więc spoko :)

As bardzo mi przykro, biedna dziewczyna i jej dzidziuś, ale teraz już nie jesteś w stanie jej pomóc, możesz się tylko modlić, więc mam nadzieję że uda ci się uspokoić i opanujesz stres...

kłaczku rozumiem twoje obawy, też bym się zamartwiała, ale jeszcze nic nie jest przesądzone, może faktycznie sprzęt taki beznadziejny, może za parę godzin na innym sprzęcie byłoby wszystko widać?, będę trzymać kciuki za twoją fasolkę :))

enya jak tam???

mi już @ się kończy więc już nie długo będziemy szaleć :-)

reklama
kłaczku &&&&&&&&&&&&&&&&&&& za scan.
Emka jak sie czujesz?
As dziewczyny dobrze pisza, Twój spokój jest ważny dla Twojej rodziny, choć rozumię że jest Wam bardzo ciężko. Wyrazy współczucia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry