K
kobietka22
Gość
Witajcie dziewczynki całuję serdecznie
zjadłam śniadanko , ugotowałam zupkę pomidorową i ryżyk do niej i weszłam do Was , zaraz M wróci z pracy i będę musiała podać mu obiadek , Kłaczku coś czytałam o becie w takim razie trzymam kciuki , wybaczcie mi ,ale przeglądarka mi się zawiesza i nie mogę doczytać tak jakbym chciała , chyba przeglądarka bo staje mi w miejscu strona i dalej ani rusz ,ale jakoś się udało wejść ,a strony to się nie chcą za bardzo przesuwać więc cieszę się ,że w ogóle mogłam napisać.
As - jestem z Wami całym sercem :*
zjadłam śniadanko , ugotowałam zupkę pomidorową i ryżyk do niej i weszłam do Was , zaraz M wróci z pracy i będę musiała podać mu obiadek , Kłaczku coś czytałam o becie w takim razie trzymam kciuki , wybaczcie mi ,ale przeglądarka mi się zawiesza i nie mogę doczytać tak jakbym chciała , chyba przeglądarka bo staje mi w miejscu strona i dalej ani rusz ,ale jakoś się udało wejść ,a strony to się nie chcą za bardzo przesuwać więc cieszę się ,że w ogóle mogłam napisać.
As - jestem z Wami całym sercem :*

.czekamy na wiesci razem z toba.
.nie jest to super sprzet,ale facet chcial wyrzucic wiec maz odkupil,troche podreperowal i mala ma radoche co nie miara
apetyt lichy,nic jej sie nie podoba,zele nie pomagaja,a czlowieka szlag trafia no,ale co zrobic...as kochana trzymajcie sie...tez czesto mysle o niej...o tym malenstwie jedynm i drugim...kochana uwazaj na siebie,dbaj o siebie mimo wszystko.macie dzieci wiec musicie dla nich funkcjonowac normalnie.szczegolnie dla Kuby,ktory bardziej wszystko odbiera.kłaczku...a jaki oni tam maja sprzet???? moze dlatego nie bylo widac??? kochana ty neta zostaw w spokoju,bo nic dobrego to nie przyniesie,ale widze,ze juz i na bete jest skierowanie i na prolaktyne...cos zaczyna sie dziac...&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.loi GRATULUJE.przyrost w sam raz.nie ma problemu.mozemy sie odnalezc na fb.:-).edytka a szalejcie.byle skutecznie