czarna76
Fanka BB :)
igusia , kłaczek ma rację , trochę diety , ruchu i napewno zgubisz pare kilo , my cie tu zmotywujemy 
anilek , ja czuje kiedy mały się wypina (bo wtedy twardnieje w jednym miejscu ) , a gdy cały mi się napnie i jest twardy na kilka sekund , to już mi się lampka czerwona zapala . dlatego ginowi o tym powiedziałam , bo wiem że tak się dzieje , byle nie za często . Jego pytanie od razu był jak często ?
anilek , ja czuje kiedy mały się wypina (bo wtedy twardnieje w jednym miejscu ) , a gdy cały mi się napnie i jest twardy na kilka sekund , to już mi się lampka czerwona zapala . dlatego ginowi o tym powiedziałam , bo wiem że tak się dzieje , byle nie za często . Jego pytanie od razu był jak często ?

Poki co odstawilam slodycze, choc wczoraj juz nie wyrobilam nerwowo (mam zwyczaj zajadania stresu i w tej chwili jest mi wybitnie ciezko trzymac sie z dala od slodyczy) i wpieprzylam kilka herbatnikow. Pozostaje kwestia odstawienia ziemniakow itp., z czym o tyle ciezko, ze gotuje normalne obiady, karmie Karola itd.
.. jak dla mnie się skróciła ok 7 mm ale co ja się tam znam.. na pewno zmuszę swojego gina do ponownego pomiaru.. a przed amnio jeden z lekarzy podczas badania palpacyjnego szyjki zapytał czy były już z nią problemy, ja na to, że nie, ale boję się że coś wypaplał i jeszcze te skurcze to już w ogóle siwieję na myśl o szyjce..