nisiao
Fanka BB :)
Magda88 no to pieknie,więc stosunkowo udanych wieczorów i nie tylko,trzeba dobrze wykorzystać te dni
także &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&za pozytywny test,cośczuję że znowu przybędą nowe brzuchatki 

IZW dla mnie tez czarna magia,wizyte będę mieć po 10 marca,wtedy bedę miała ten komplet badań co zalecił gin,więc narazie oczekiwanie
Plenitude dziękuję za odp,mam jeszcze Progesteron,testosteron,androsteron czy jakoś tak nie mam prolaktyny zapisanej,że mam zrobić....to też trzeba w danym dniu cyklu zrobić?
Emalia dla Twojego Aniołka (*)
Agnieszkala && za załagodzenie tej napietej atmosfery z mamą,w takich chwilach to najmniej się potrzebuje problemów z dogadywaniem itp
ja z moją też mam różnie,ma cięzki charakter ,musi być na jej.

IZW dla mnie tez czarna magia,wizyte będę mieć po 10 marca,wtedy bedę miała ten komplet badań co zalecił gin,więc narazie oczekiwanie
Plenitude dziękuję za odp,mam jeszcze Progesteron,testosteron,androsteron czy jakoś tak nie mam prolaktyny zapisanej,że mam zrobić....to też trzeba w danym dniu cyklu zrobić?
Emalia dla Twojego Aniołka (*)
Agnieszkala && za załagodzenie tej napietej atmosfery z mamą,w takich chwilach to najmniej się potrzebuje problemów z dogadywaniem itp
Ostatnia edycja:
i najlepsze jest to,ze nie wiedzieli nawet kiedy jej wyszly,bo taka była spokojna...
...co do smiechawek to Aluska takie zaciechy ma,ze czasem to az nie moge sama wytrzymac
.szczegolnie jak maz wlacza piosenke "ona tanczy dla mnie" i pajacuje przed nia.wtedy tak sie smieje,ze z lezaczka chce wyskoczyc
.ma 2,wkladalam je do lodowki i dawalam schlodzone to ladowaly w koncie...
Masz rację-nie idź więcej do chama.Moja kuzynka z naprawdę duuuuużą otyłością od urodzenia urodziła bez żadnych powikłań dwójkę zdrowych dzieciaczków,więc co on tam wie
...u nas tez zapowiadali slonce i nie widac go jakos
. Rozumiem, że czasami można zwrócić uwagę, by dla dobra ciąży kilka kilo stracić, ale „kultura musi być!”