Anilek no właśnie to jest najbardziej denerwujące że ja nie mam na to żadnego wpływu a wszyscy: to Ty jeszcze w ciąży?? Wszystko w rękach Boga i córuni... Oby tylko akcja rozpoczęła się sama z siebie... Sto lat dla syneczka
Izw teoretycznie do terminu mam jeszcze parę dni, bo 6 marca ale rodzinka nie daje mi zapomnieć że już powinnam urodzić, bo moja starsza urodziła przed terminem... A co ma piernik do wiatraka???
Igusiad nie przejmuj się gadaniem lekarzy, ja też do szczuplaczków nie należe w zasadzie nigdy nie należałam... Jak można tak traktować drugiego człowieka?? Starajcie się a my trzymamy kciukasy żeby jak najszybciej zaskoczyło
Prija0 jak to dobrze, że już jesteście w domciu! Oszczędzaj się ile możesz ;*
Emalia bardzo mi przykro, światełko dla Aniołka [+]
Emy fuck!! Znowu problemy z szyjką!! Oby wszystko poszło po Twojej myśli &&&&&&&&&&&
Bett akurat na Was się nie obrażam rodzinka wystarczająco dobija wiem że Wy pytacie z troski a nie ze złośliwości

Martusia cudowna

Do zacałowania!!! Ale rehabilitacja przynosi efekty??
Majra gratuluję narodzin syneczka!! Ucałuj go od e-ciotki i życzę jak najwięcej zdrówka Maluszkowi!! Oby jak najszybciej zagościł w domku!!
Kobietki tak Wam tu marudzę ale naprawdę nie mam komu... Nikt chyba nie rozumie że ja już też jestem zmęczona tym czekaniem i ogólnie coraz gorszym samopoczuciem! Dziękuję bardzo za wsparcie, mam nadzieję że Blance w końcu zechce się pokazać rodzicom