Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

czyli nawet tu nie mam się do czego odnieść.. nie będę raczej bety robic, bo tak jak i Ty, tak i moja gin powiedziała, że beta prawidłowo przyrasta.. dzięki Mysiak jeszcze razLoi... ja nie miałam bety badanej, ale dlatego, ze przy pustym pecherzyku beta przyrasta zazwyczaj prawidłowo... poza tym finansowo u nas ciezko i kazde badanie troche kasy pochłaniało a i tak nie miałabym na nic wpływu...
i ja jestem tą złą synową bo nie pracuje,ale nie wstaje rano, żeby M zrobić sniadanie przed pracą, a i czasem zagonie do sprżatania. Teraz w ciąży to przejął większość obowiązków, a teściowa płacze, że M taki przemęczony i musi sprzątać i z dzieckiem spać
to sama jeszcze raz do niego zadzwon, w końcu o 11:30 z nim ostatni raz rozmawialaś, a to dość już temu było, może zapomniał, a Ty nie pytasz o wrośniętego paznokcia, także powinien wykazać się pełnym zrozumieniem!Dziewczyny telefon milczy. Cos mi sie wydaje ze niczego sie dzisiaj nie dowiem. Jak lekarz nie zadzwoni to jutro chwile po 7 sama zadzwonie do sekretariatu i tyle. Zaczynam sie juz wkurzac. Lekarz powiedzial, ze na pewno zadzwoni..
Człowiek się denerwuje, a oni nawet nie raczą zadzwonić!!!!!! Może Ty zadzwoń, może rzeczywiście zapomniał. Ja bym dzwoniła, nękała telefonami aż by mi udzielili informacji.