• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

rudaA witaj, zapalam (*) dla Aniołka. Na pewno znajdziesz tu wsparcie :)

Ja po pracy umęczona, mam 5 dc a okres wciąż bardzo obfity... niestety chyba mi się poprzestawiało w organizmie wszystko po #. Normalnie już by było prawie po @.

reklama
Pleni - cholerka, jak się cieszę!!!!! Co Ty Dziewczyno musiałas przeżywać, ale już możesz być spokojna. Pamiętasz jak pisałam, że Twoja dzidźka to gra na nosach doktorkom i całkowicie się na nich wypina :) A tacy pewni byli swojej diagnozy, dobrze że im nie uwierzyłaś. Głupio im teraz pewnie, że aż tak straszyli. Wierzyłaś, że będzie dobrze, my tez, ale w głębi serca wszystkie razem z Tobą się bałyśmy. Skaczesz teraz z radości? :)

Kłaczku- strasznie, strasznie mi przykro. Nie trać nadziei, próbuj jeszcze raz. Nie zawsze się udaje, ale może w końcu...
[*]

Loi - nie panikuj, proszę. Wiem -łatwo powiedzieć. Wiem jak Ci ciężko teraz czekac. Ale mi mój gin mówił, że przed 6 tyg nie ma sensu robić usg jesli nic się nie dzieje (tzn nie ma krwawienia), dopiero po 6 tyg. widac serduszko tak na prawie 100% przy dobrym sprzęcie. Czasem i później. Jak kobiety robią wcześniej i nie widać seduszka - denerwują się jeszcze bardziej a o niczym to nie świadczy. Ja miałam USG w 5,3 tyg i zarodka nie było widać tylko pęcherzyk żółtkowy 3mm, dopiero tydzień później był zarodeczek tyci tyci , taki płaski 3mm z serduszkiem bojącym, maleńką pulsującą kropeczką. Betę masz piękną, więc naprawdę bądż spokojna i spróbuj zająć się sutaszem i cierpliwie poczekać. Pogadaj z dzidźką, żeby jaj nie robiła i urosła :)

Katherina - &&&&&&&&&&&&&&&&&

Magda - spokojnie, parę cykli może potrwać zanim uciszysz tą prolaktynę. A potem - zobaczysz jak ładnie się uda. Pisałam Ci o koleżance :)

Enya- umknęła mi Twoja wizyta u profa. Mówił coś tej immunologii? Jakoś ją diagnozuje? Jakie badania zrobić, żeby potwierdzić tło immunologiczne niepowodzeń? Przepraszam, że tak wypytuję, ale właściwie u mnie tylko to zostało. Reszta jest OK.

Ruda - witaj !
[*]

Wszystkie ściskam, podglądam Was jak tylko moge, ale tak się rozpisałyście, że nie daję rady wszystkiego doczytać.
Wszystkim BABECZKOM ŻYCZĘ SPEŁNIENIA MARZEŃ W DNIU KOBIET!

Anilek pytałaś czym się zajmuje żeby nie myśleć o porodzie a w zasadzie jego braku- 100 razy dziennie sprzątam, poprawiam, chodzę do pokoju córeczki tam też przekłądam z półeczkach, po raz kolejny czyszczę... Szału można dostać...

Dorotka87 a co u Ciebie poza przeziębieniem? Jak samopoczucie??

As jejciu jaka Karolinka jest śliczna ¦¦¦

Emka super że z Maleństwem wszystko w porządeczku! Rośnijcie zdrowo ;)

Mysiak
super wieści!! Bąbelku rośnij zdrowo i kop mamusię ile wlezie ;)

Kłaczek Kochana tak mi przykro ;( Jesteś jedną z najdzielniejszych kobiet które poznałam!! I podziwiam Cię bardzo ;* Przytulam do serducha!!

Katka super wiadomości!! Teraz będziecie mogli myśleć o starankach! Zaciskam kciuki!!

PLENI aż serce się raduje jak czyta się takie wiadomości!! Ogromne gratulacje!! Oj rozpieścicie tą Waszą maleńką córunię, tyle się o nią zamartwialiście!! Mam nadzieję że odziedziczy po Tobie usteczka Angeliny :D

Gatto pochwal się aktualnym zdjęciem Maleńkiej :D

Ruda witaj! Przykre że musimy się poznawac w takich okolicznościach, ale rozgość się u nas!

Melduję że jestem nadal 2w1, wczorajsze ktg nadal nie wykazało żadnych skurczów. Czuję się już naprawdę fatalnie, wszystko mnie boli, drażni.... Kolejne Ktg w niedzielę, jeśli nadal będzie ok to nast we wtorek i mój lekarz prowadzący będzie coś ze mną robił... Całą ciążę nie byłam w szpitalu to na sam koniec prawdopodobnie na patologii wyląduję ;/ ech ;/ Martwi mnie też (nie wiem czy Wam pisałam) że wyhodowali u mnie paciorkowca ;/ Dziś taki piękny dzień a ja marudzę...
WIADOMOŚĆ Z OSTATNIEJ CHWILI: Chyba kawałeczek niezabarwionego czopa mi wylazł ale pewna nie jestem! Oby!!

Martusiaa no koncowka ciąży jest upierdliwa strasznie ale jak juz czop odchodzi to moze cos ruszy :-) trzymam kciuki!!

Mnie właśnie smuty złapały bo wszyscy zachowują sie jakby nic sie nie stalo a stało sie!!! albo moze boja sie cokolwiek odzywac??? kurcze :sad::sad::sad::sad::sad:

Pleni Ty nasza skarbnico wiedzy:-) dziękuje za objaśnienie:)
Loi Kochana ja nadal trzymam za Ciebie kciuki i wierze, że wszystko będzie ok!!!!
Ruda witaj! Dla Aniołka zapalam światełko!!!
Kłaczku tule Cię mocno!!!
Mamusiu synka wiesz mnie też wkurzało, że każdy udaje że nic się nie stało, a ja jak zaczynałam temat to albo ucinali go albo mówili jak nie to to następne, jesteś jeszcze młoda, po głębszym zastanowieniu uznałam, że Ci ludzie poprostu nie wiedzą jak się zachować.
Emka mąż się spisał wczoraj ze sprzątaniem czy olał sprawe?
Martusia ja pamiętam, czop mi odszedł, dzwonie w panice do gina, że chyba to już, a on mi mówi, że po odejściu czopu to mogę za 2 tygodnie dopiero urodzić:szok: i w sumię za 2,5tygodnia urodziłam. Ale ja życzę abyś urodziła już niedługo!!! seks, masowanie sutków, schody, sprzątanie wypróbowane?

Ja jestem zła bo próbowałam się dzisiaj dodzwonić do gina, żeby się zapisać na wizytę,a ten nie odbierał. Będe w poniedzialek próbować.
Teściowa wzieła Alę do dentysty do kontroli, a ja się obijam. Najchętniej spać bym poszła już. M nie wiadomo czy wróci na wekend do domu, a My z Alusią już tęsknimy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry