kłaczek
Fanka BB :)
Mamusia synka, tak, mieszkam w UK. Tu nie lyzeczkuja tylko (nie wiem jak to sie nazywa) odsysaja, ale na jedno wychodzi. W kazdym badz razie nie robia tego zawsze i na sile jak w PL i to akurat sobie cenie. Pierwszy raz poronilam w Pl i mimo ze poronienie szlo juz na calego, wyladowalam na stole. Niepotrzebna ingerencja w endometrium... Tutaj masz 3 opcje do wyboru - mozesz dac szanse naturze, przyjac Misoprostol lub isc na zabieg. Jestes dokladnie informowana o przebiegu poronienia w kazdej opcji, o ryzykach... Ja nie chcialam zabiegu. Poprzednie 2 poronienia juz sie zaczynaly, wiec poszlam na nature, tym razem przyjelam Misoprostol, ktory nie do konca zadzialal - po tabletkach dosc silnie krwawilam, ale do poronienia nie doszlo. Zgodnie z procedura wypis po 6h od przyjecia pierwszej dawki i czekanie czy sie uda, scan kontrolny ustalony za 2 tygodnie.
Dzis... Chyba poronilam bo brzuch przestal mnie tak bolec, a w tym co wylatywalo (tak, sprawdzalam) widzialam tkanki. Jesli po kilku dniach przestane zupelnie krwawic, bedzie znaczylo ze sie udalo oczyscic.
Dzis... Chyba poronilam bo brzuch przestal mnie tak bolec, a w tym co wylatywalo (tak, sprawdzalam) widzialam tkanki. Jesli po kilku dniach przestane zupelnie krwawic, bedzie znaczylo ze sie udalo oczyscic.
A PRZEDE WSZYSTKIM ZDROWA KOBIETKA
BARDZO, BARDZO SIĘ CIESZĘ
O JAKIM TRUCIU MÓWISZ? JA NIC NIE WIEM….

raczej unikałam kontaktu z resztą studentów żeby czasem nikt mnie nie zaczął wypytywać czemu jestem smutna, no i minęło teraz już nie muszę ich unikać bo wcale po mnie nie widać że mam serce złamane i roztrzaskane i czasami się posmucę w domu... więc ogólnie jest lepiej i mam nadzieję że u Ciebie i u Mamusi Synka też będzie, a tym co mówią czy myślą inni nie należy się przejmować