• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Okres powinnam dostać w poniedziałek, dzisiaj zmierzyłam temperaturę i było 37,01. Test kupiłam we wtorek i czekałam, dzisiaj zrobiłam. Nie wiem,czy się udało, dzisiaj zrobiłam betę. Wyniki po 19 lub jutro. Trzymajcie kciuki! 20130405_062756.jpg

Załączniki

• 20130405_062756.jpg
    20130405_062756.jpg
    8,7 KB · Wyświetleń: 85
reklama
Czarna, wiesz jak to bywa - za 3 dni może być już o wszystkim. Nie cieszę się chyba jeszcze, zupełnie nie wierzę... Ale do drugi test w życiu,który wyszedł. Ostatnim razem 5 dni po terminie była taka sama kreska, więc może teraz ciąża jest silniejsza? Mam nadzieję.

Hej kobitki!
Podczytuję Was codziennie, ale nie zawsze mam wenę na pisanie. To, o czym piszą dziewczyny (ameritum, pleni, enya, joaro...)to dla mnie kosmos. :szok: Nic z tego nie rozumiem, ale trzymam kciuki za Wasze powodzenie. :tak: Do tego nie trzeba rozumu... ;-)

Neta: szkoda, że ta wredna @ przylazła. Kciuki zaciskam, żeby to był jej ostatni podryg.:tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Magda88: kciuki za betę!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Czarna: ja mam wizytę w czwartek o 15.00. Czekam na nią z niecierpliwością, bo nie wiem co z tą moją cukrzycą. Skończyły mi się paski do glukometru taty, a szkoda mi kasy na nowe (ok 50zł za 50szt bez recepty). Jak mierzyłam cukry przez święta i po, to nie było chyba tak źle, ale zobaczymy co ginka powie. Dziś odbieram wyniki : morfologię, białko całkowite, transaminazy, toxo, TSH, mocz-bad. ogólne i posiew... Ciekawe co mi tam nawynajdują... :sorry: W środę idę do endo.
A co u Ciebie? Kompromis w sprawie imienia zawarty? U nas jakoś brak weny... Niby Łukasz, Tomek, ale przekonania nie mamy, więc do czerwca musimy główkować dalej... :baffled:

Co do przygotowań- też pomału czynię, zamówiłam przez internet koszulę do karmienia, legginsy ciążowe, pojemniczki na mleko. Oglądałam butelki, beciki i wózki. Z wózkiem mam największy problem, bo nie wiem jaki chcę...

Aha! Dziewczyny chciałam Wam powiedzieć, że na CPP mi najlepiej. Jestem jeszcze na czerwcówkach i na słodkich mamach, ale tu mi najlepiej. Wy zawsze o mnie pamiętacie, odpowiecie na pytania, zainteresujecie się. Czuję się jak w rodzinie. DZIĘKUJĘ!!!!:rolleyes:

Ostatnia edycja:
Witajcie Dziewczyny

Magda 88 super, jak dla mnie to test pozytywny, trzymam kciuki za betkę &&&&&& :)

Loi całe szczęście już możesz być spokojna że plamienia nie są groźne, ale ten stan zapalny też trzeba wypędzić :)

Neta przykro mi że @ przylazła :(

Matita odzywaj się częściej, powodzenia w szukaniu mieszkania :) a starań nie chcesz zacząć zanim zrobisz badania, czy nastawiasz się na to że najpierw wyniki a potem do dzieła? ja żadnych badań po # nie zrobiłam, być może tym ryzykuję ale nie chcę już czekać

Czarna pewnie że fajne to wicie gniazdka :)

U mnie nic szczególnego się nie dzieję, jetem w 16 dniu cyklu, starania były, ale coś kiepsko to widzę, nawet z wiesiołkiem śluzu za dużo nie ma, być może się mylę ale nie mam przeczucia żeby coś z tego było.
Jutro idziemy na chrzciny, mój mąż jest chrzestnym synka swojego kuzyna. Co za ironia że jego dziewczyna zaszła w ciążę w czerwcu a ja we wrześniu, oni już mają chrzciny a my nawet cienia na teście ciążowym :( trochę to przygnębiające dla mnie, tym bardziej że u nich to była typowa "niespodzianka", w ogóle często się kłócili i ja nie wróżyłam im wspólnej przyszłości, a tu proszę, dziecko ich połączyło... no ale trzeba się wziąć w garść i cieszyć ich szczęściem, widocznie na powiększenie naszej rodziny jeszcze nie przyszedł czas. Mam tylko nadzieję że jutro nie usłyszę tam że teraz na nas pora bo chyba się wścieknę:wściekła/y:
Sorry że tak marudzę, ale chyba brakuje mi słońca i dlatego taka przygnębiona jestem, do tego są oficjalne wyniki dwóch naborów do pracy w urzędzie w których brałam udział no i oczywiście się nie dostałam więc muszę zacząć szukać pracy, chociaż miałam nadzieję że tam mnie przyjmą bo rozmowy dobrze mi poszły... mój promotor zapomniał przeczytać dwóch rozdziałów mojej pracy więc muszę czekać do wtorku żeby poznać jego opinię, ehhh....

Edyta zawsze tak jest, jak ktoś się nie spodziewa to bach, a jak się cholera starasz to dupa! Wiem coś o tym, moja przyjaciółka chciała poczekać 2 lata na dziecko, a na dniach rodzi. To takie cholernie niesprawiedliwe!

witajcie.

hona masz tak jak ja jak patrze na Ale jak szybko rosnie,jaka jest duza,ile rzeczy juz potrafi...to jest niesamowite...kocham ja z kazdym dniem coraz bardziej...pati.b.piszesz,ze twoja mała jest tuscioszkiem:-)? to dobrze.siada juz? moja Alutka niestety jeszcze nie,mam nadzieje,ze to nic nie normalnego...martwie sie tym troche,ale widocznie jeszcze nie jej czas.monikaasta witaj:happy:.milo nam,ze sie udzieliłas.a jakie go masz pieska:happy:? i znasz juz płec swojego maluszka? ameritum witaj kochana.ciesze sie,ze z badaniami cos sie ruszyło.teraz trzymam &&& zeby wszystko było po waszej mysli i daj jak najszybciej znac co z beta.kobietko sloneczko ajjjj stesknilam sie za toba i ostatnio wlasnie myslalam czy zaczynasz odstawic leki powoli...kochana nic sie nie boj.kazda z znas rozumie co przeszlas,z czym walczylas i nikt tutaj nie bedzie cie karcil,kazda bedzie trzymala kciuki za dwie kreseczki:happy:.ciesze sie,ze masz pozytywne nastawienie.oby tak dalej.a jak maz na to wszystko reaguje?i co z fajurkami? ja niestety popalam...:baffled::crazy::angry:....magda no jak byk 2 kreski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-).&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& moc. anilek do usług:-).

a u nas wyjazd coraz blizej...we wtorek o 14ej maz juz jedzie...dobija mnie to strasznie...do 10go maja mieszkam tutaj w wynajetym,a pozniej przenosze sie z mala do mamy i siostry.tam bedzie mial mi kto przy Ali pomoc i zawsze to razniej niz samej....jeszcze wczoraj znajomi wrocili z UK z dokladnie tego miasta co jedzie maz i powiedzieli,ze jest straszna kicha z praca...niby sa ogloszenia,ale duzo chetnych...:baffled:...dajemy sobie ok 3msc jesli nie znajdzie tam pracy to wraca i szukamy juz wszedzie,w całej PL nie tylko koło nas...trudno...mam nadzieje jednak,ze bedzie dobrze i szybko cos znajdzie i ,ze my szybko tam dojedziemy...

reklama
Magda!!!! :) :) ;) mocno wierzę, że teraz to bardzo bardzo silna ciąża :) piękne zdjęcie, cudne krechy :)

Ruda, dziekuje! Wiadomo, mnie sie wlecze, choc, jak go wstawialam, to byl rowno 4tc, wiec te 6 tygodni jakoś zleciało :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry