• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Anty -dzięki :)
no już mi trochę przeszło ,ale miałam taki żal w sobie i tak mi przykro było wczoraj ,że to się w głowie nie mieści ,ale wypłakałam się i jest lepiej , zupkę już mam teraz myślę o myciu podłóg ,ale to może wieczorem bo mam balkon otwarty i i tak pyłków najdzie do mieszkania.

reklama
emka pleni mi napisała,że twój dzieciaczek był pokazany na forum,ale niestety bardzo krótko i nie zdążyłam go zobaczyć:-( Może wstawisz jego zdjęcie jeszcze raz choć na chwilkę?

Anilek Prija
gratulacje wielkie!!!!!!!jak miło następne rozpakowane.

Ja wczoraj zakułam się jakimś dziadostwem i czym prędzej pognałam po wodę utlenioną ,żeby zdezynfekować a dziś siostra mnie oświeciła,że będąc w ciąży nie można.

nisiao a na jakiej podstawie? Z tego co wiem to jodyny w ciąży stosować nie można bo działa szkodliwie na płód, ale jeśli chodzi o wodę utlenioną nie ma do niej przeciwwskazań w ciąży...

Anilek GRATULACJE !!!!!!

Kobietka współczuję że takie przykrości cię spotkały:-( też bym babie coś powiedziała :wściekła/y: ale lepiej zapomnieć i się nie przejmować, twój mąż też na pewno nie będzie się tym przyjmował, jak cię kocha to wie kogo kocha i za co i na pewno nie ma powodów by się tego wstydzić :tak: przytulasek :-)

juchu powodzenia na egzaminach, czyli w związku z plagiatem musisz coś zmieniać w swojej pracy i wtedy to będzie jeszcze raz sprawdzane, czy już dadzą ci spokój?
ja dzisiaj byłam u promotora i na wtorek idę odebrać sprawdzoną pracę, obiecał że przez weekend przeczyta, no i może się dowiem w końcu kiedy się będę bronić, mówił że postara się mnie wcisnąć na pierwszego lipca, co mi bardzo odpowiada :-) oby się wszystko udało

Edytko - już miałam nie wchodzić na forum ,ale pomyślałam o Tobie zawsze masz dla mnie ciepłe słowo i myślę ,a wejdę może Edyta coś napisała i bach jesteś :)
dziękuję za Twoje słowa , pomodliłam się i opowiedziałam panu Bogu o moich przeżyciach i jest mi lżej , czekam teraz na męża wiem ,że mimo wszystko ogromnie mnie wspiera we wszystkim , cieszę się ,że mam to forum i miejsce gdzie mogę się wygadać, a to ,że akurat napisałaś i mi przyszło do głowy aby wejść to chyba głos z góry :) dziękuję Ci :)

anilek, prija gratki wielkie :-):rofl2: i szybkiego powrotu do formy &&&&&&&&&&

Dziewczyny za obrony Wasze &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
kobietka 4 tyg. bez dymka :-) Super!!! nie przejmuj się ludźmi, którzy braki w wychowaniu mają. Na pewno wkrótce znajdziesz coś fajnego :tak: &&&&&&&&&

A zaciążonym spokojnych tych ciężkich, upalnych dni życzę :tak:

Dzisiaj owulka :cool2: ale działamy od zeszłego piątku, co drugi dzień;-) taką taktykę przyjęłam :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Plenitude
tak mi siostra powiedziała,ale czy to prawda nie wiem....
Dziś nie byłam długo na slońcu a na rękach,na jednej bardziej,mam taka wysypkę drobne kropeczki,nie swędzi.Być może to ze słońca...Mam nadzieję,że to ze słońca uczulenie a nie na jakąs bakterię która szkodzi maluchowi :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry