Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

kiedy wizytujesz?Ruda powiem szczerze że jak wczoraj przeczytałam twoją historię to mnie zamurowało i sama nie wiedziałam co napisać... jesteś bardzo silna i nie dziwię się że wyprowadziłaś się od męża... facet wyraźnie ma problem ze sobą i nie potrafi się zdecydować... ja osobiście uważam że to co Bóg złączył niech człowiek nie rozdziela i że warto walczyć o małżeństwa ale wiem że to nie jest takie proste i nieraz trzeba dać sobie czas, pobyć samemu, a w przypadku zdrady niezwykle trudno jest sobie wybaczyć, tak na prawdę nie wiem czy człowiek jest do tego zdolny, jeżeli się to komuś udaje to tylko z łaski Boga i przez Niego... no ale to tylko takie moje ogólne spostrzeżenia, ty sobie świetnie radzisz i życzę żebyś zawsze miała tyle odwagi i siły w sobie aby postępować we właściwy sposób, nie dawać się krzywdzić, za egzamin licencjacki trzymam kciuki, bo myślę że i tak zdasz, no i w ogóle za ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&