• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Edytko - witaj :)
fajnie ,że macie zaplanowany weekend na pewno będzie fajnie, my jedziemy 23 nad Wisłę , z moją mamuśką i siostra z rodzinką też jedzie fajnie będzie pobawię się z dzieciakami :)
Kiedy planujecie staranka pamiętam o Tobie na wątku starania od jesieni 2013 i jesteś na liście :)

reklama
kobietko dziękuję :) wiem że pamiętasz, ja niestety sama już nie wiem... teraz są dni płodne, wczoraj owulacja, trochę kusiłam męża, ale nic z tego, nie dał się namówić, muszę jeszcze dostać zielone światło od lekarza, a potem zobaczymy, jeszcze zależy od tego jak długo będziemy w Norwegii i co nam przyjdzie do głowy między czasie ;-) a ty już nie długo będziesz działać z mężem? od następnego cyklu? trzymam za ciebie kciuki &&&&&&&&&&&& :-)

Edytko -dzięki, tak jeśli na kontroli 5 września będzie wszystko ok to bierzemy się do roboty już nie mogę się doczekać łykam witaminy i czekam z nie cierpliwością:)

Witam. Udało mi się na chwilę wskoczyć do Was, ogólnie z komórki ciężko mi się nadaje, więc nie jestem na bieżąco. Mogę się natomiast pochwalić, ze nadal jestem w dwupaku. służba medyczna działa mi coraz bardziej na nerwy. Ogólnie sprawa stanęła na tym, że czekam na miejsce w poznaniu, może mnie już w tym tygodniu przewiozą. Przy ocenie mojego stanu zdrowia kierują się tylko nazwą choroby.mam nadzieję, że w poznaniu konkretniej do tego podejdą, bo na cesarkę w 34/35 tyg z powodu nazwy choroby się nie godzę. Trzymajcie kciuki, żebym trafiła na rozsądnych lekarzy, bo teraz mi tego brakuje.

Zdaniem ordynatora konsultacja z ortopedą polegająca na stwierdzeniu, że wrodzona to tylko cesarka (jakbym o tym wcześniej nie wiedziała i nie mówiła), bez sprawdzenia historii choroby, zdjęć rtg, wyników rezonansu to dobra konsultacja. Tylko, że ja bym:zawstydzona/y: chciała się dowiedzieć czy trzeba się spieszyć czy mogę poczekać do bezpiecznego terminu.

Dobra nie marudzę już więcej, mykam liczyć ciapki na ścianie.

Pozdrawiam i zostawiam ciążowe fluidy, łapać póki gorące ;).
~~~~~~~~~

As cieszę się z szczęsliwego powrotu,ale to zleciało widzę ,że mała zaczęła chodzić.Wspaniale :) w fajnym czasie, łatwo będzie zapamiętać :) w jakim czasie i gdzie.Dziekuje za modlitwy :)

As super, że córcia chodzi, będzie super towarzyszką dla mamy podczas pielgrzymek :-)

Asta przyciśnij ich tam, tych w białych kitlach oczywiście.. Niech Cię poważnie potraktują bo jeśli jest możliwość by poczekać to warto to zrobić. kciuki za Was &&&&

kobietko to już niedługo :tak: trzymam kciuki za wizytę i zielone światło &&&&

emka słodziara to cyckowy terrorysta, ma być na już jak tylko chce bo ryk nie z tej ziemi :confused2::-D poza tym specjalizuje się ostatnio w siusianiu podczas zapinania czystej pieluszki tak by wszystko łącznie z jej ubraniem było mokre po samą szyję, albo kończeniu kupki tuż po zmianie pieluszki.. :-D

Ostatnia edycja:
Pleni dzięki wg suwaczka jeszcze 3 tygodnie i jeden dzień no powiedzmy ,że 3 tygodnie mam nadzieję ,że do 5 września bo wtedy mam kontrolę będzie wszystko w porządku i pani dr powie no pani Marto może pani działać z mężem;p
To mała rozrabiaka hehe fajnie tak czytać takie opowieści dzidziulkowe :)

reklama
pleni , u mnie to samo było :) sikanie mamie na głowę albo po twarzy to super zabawa :) a ja nie przyzwyczajona do siurka , to się tak dawałam robić ....

kobietka , jak ci bez fajek??? bo myślę że nie palisz ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry