Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:-)
między innymi;-)) ale to prawda, jest bardzo absorbująca, nie idzie na kompromisy, jak za długo idę do niej z cycem to oburzona pokrzykuje wysuwając dolną wargę do przodu jakby chciała powiedzieć, że się guzdrzę 
kochana słodziara.
.
.wczoraj tez mój mąż zapisał sie na prawo jazdy kat.c.chce je zrobić i w styczniu zmienić pracę,aby lepiej nam się żyło.chociaz teraz po powrocie z UK też nie jest źle,bo znalazł dobra prace,zarabia 2,300,ale dla niego to mało...zresztą wczoraj się troche popsztykaliśmy,bo dowiedziałam się,ze powiedział swojej kuzynce,ze jeśli mu braknie na prawko to bedzie chciał w nast.roq wyjechać do UK tylko na sezon na jakieś 3,4msc no i się pokłóciliśmy,bo temat miał być zamkniety,a po drugie rozmawia o takich sprawach z kimś innym,a nie z własną żoną...
.nisiao to skoro twoja sis tez zaciążona to mama pewnie szczęśliwa,ze zostanie podwójną babcią???:-).dorotka teraz to juz bezpieczny czas.ja tez rodziłam w 37tc,a moja niunia ważyła 2610kg.pleni bardzo lubie czytać twoje posty jak piszesz o małej...tak długo na nią czekaliście.pamietam jak sie znalazłam na forum to byłas na kiepskim etapie jeśli chodzi o starania,poźniej sie udało,ale było źle,aż tu jest mała Zoja,która urośnie ci zanim się obejrzysz
.jest takim cudem tu na cpp,zreszta jak większość dzieci...