• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Nisiao, ja też mam paniczny lęk przed dentystą. Nie dam się obejrzeć bez znieczulenia. A i ze znieczuleniem cała się pocę ze stresu, bo ciągle mam wrażenie, że co, jeśli to znieczulenie niespodziewanie przestanie działać i nagle coś poczuję, przestraszę się i zacisnę zęby....

Ja mam znowu zjazd. Jak cukier w normie to z kolei w moczu roi się od ciał ketonowych... Błędne koło.

Cześć Dziewczyny, jestem po dwóch poronieniach - jednym bardzo wczesnym, drugim w 7 tc. Zrobiłam wiele różnych badań - jedyne co wyszło średniej jakości to LH i PRL (w 4dc) LH 11,96, PRL - 20,71 - czy któraś z Was miała podobny poziom PRL (norma 4,79 - 23,30)? to podobno łagodna hiperprolatkemia - czy przy czymś takim którejś z Was udało się zajść w ciążę bez obniżania PRL lekami?

Witam
Loi no wreszcie,wszystkie czekalysmy z zapartym tchem na wiesci.Porodu zazdroszcze,szybciutko,ja meczylam sie od czwartku do poniedzialku z bolami.potem zaczelam rodzic sn ale i tak zakonczylo sie cc.Mala przepiekna,jak widze takie maluszki to od razu zachciewa mi sie byc w kolejnej ciazy,by moc potem miec takiego szkraba.Chcialabym,zeby Alanek mial rodzenstwo i napewno nie bede przeciagac staran,chociazby ze zwzgledu na moj wiek( przypomne 36).Zdrowka dla Was kochane

Ostatnia edycja:
Jesienna witaj
[*] dla Aniolkow, z prolaktyna nie pomoge nie badalam nigdy, ale nie wiem czy bez lekow sie obejdzie spokojnie pomoga i bez problemu bedzie fasolka...

Hona hejka jak Alanek??? Rodzenstwo mowisz fajna sprawa &&&&& za staranka.

Czekamy &&&&&&& za USG z niecierpliwoscia czekamy na fotki no i na njusy kto tam w brzuszku mieszka o ile uda sie juz podgladnac;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry