Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

cieszę się, że wszystko jest OK no i synusia gratuluję. Nastawiałaś się na jakąś płeć? Zaglądaj do nas częściej...

CIESZĘ SIĘ, ŻE JUŻ KINIA JEST Z TOBĄ!! ŻYCZĘ SAMYCH RADOSNYCH CHWIL I DUŻO ZDRÓWKA DLA CIEBIE I MALUTKIEJ.

Lilijanna jak mierzenie temperaturki?? ;-) pamiętasz czy nadal śpisz?
nikola bardzo mi przykro, rozumiem jak się czujesz, niestety nie mam na to lekarstwa... musisz się wypłakać i przeżyć swoją żałobę,
naala twoja córeczka jest słodka, dzieci takie rzeczy szybko przyjmują do wiadomości i nie rozpaczają, kiedyś zastanawiałam się nad tym, może Bóg daje im poznać jak jest cudownie w Niebie i dlatego nie płaczą gdy im się mówi że ktoś poszedł do Nieba...
polecam wam później przeczytanie książki Niebo istnieje... Naprawdę! - Todd Burpo, Lynn Vincent - Lubimyczytać.pl mi ona pomogła poukładać sobie pewne sprawy po stracie
a ja odwołałam dzisiejszą wizytę u położnej, idę w poniedziałek, dzisiaj i jutro niestety muszę być w pracy... nie mam na to najmniejszej ochoty, boję się bo czasami czuję ból w prawej pachwinie, tak jakby kłucie... a co jeśli to znowu ciąża pozamaciczna tylko z prawej strony... ta nie pewność mnie wykończy...![]()