Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Urlop powiedziałabym „OK.”
J pracował, więc sporo czasu spędzałam sama. Ale w sumie też nie najgorzej, bo siedziałam na tarasie z widokiem na zatokę, czytałam książki, trochę biegałam
a ostatniego dnia jak już J miał wolne pojechaliśmy wspinać się na 1000 m n.p.m. Pogoda słoneczna, widoki zapierające dech w piersiach. Nie mogę się powstrzymać, żeby nie wkleić fotki.

trzeba uważać !
Mój Kochany Olbrzym :*
A ja myślę sobie " o mamo".
Szok, po prostu szok :-) Nawet jeśli będzie podwójna to i tak jestem mega szczęśliwa :-)
Widać ze jest silna.....przeżyła plamienia, to najważniejsze ;-)
(pamiętacie jak pisałam że moja babcia była z ciąży bliźniaczej)
I teraz trzymam mocno kciuki za Twoje sierpniowe staranka &&&&& ;-)
haha normalnie szok

ogólnie to trochę odpuściłam, zaczęłam kurs specjalizacyjny z organizacji pomocy społecznej, 2 razy w tygodniu jeżdżę na spinning (fitness na rowerkach
) staram się nie liczyć dni, choć to akurat nie jest łatwe 
Zakupiłam INOFOLIC dla siebie,witaminę D, mężowi też zapodałam tablety PRO CONCEPTIO MAN i zobaczymy. Wiem, że pewnie będzie musiał zrobić badania, ale ponieważ spodziewam się, że wyjdą złe to na razie Go nie gonię, bo i tak nic to nie zmieni. Jak się nie uda do przyszłego roku to pomyślimy o inseminacji. Nie jest mi lekko, zwłaszcza jak dookoła znajome rodzą dzieci poczęte w pierwszym cyklu starań lub z wpadki
no cóż, staram się jakoś trzymać. Może niedługo dołączysz do nas jako staraczka?