Lilijanna
Fanka BB :)
Ciężarówki - coś na rozweselenie w te upalne dni, ja połowy nie znałam.
Przesądy w ciąży - BabyBoom.pl
Przesądy w ciąży - BabyBoom.plObejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Przesądy w ciąży - BabyBoom.pl
Wierzę ze tak będzie
Na szczeście gin miała okazje to zobaczyc podczas badania. Na razie kazała sie nie przejmować bo nie widzi niepokojącego koloru. To wygląda jakby wydobywały się resztki jakiejś starej krwi rozpuszczonej przez śluz. Mam nie panikować.
nareszcie jesteś! 
z zaleceń miałam dokładnie to samo Misia: zakaz nawet sprzątania w domu! Najlepiej leżeć odpoczywać, nic nie robić, najwyżej krótki spacer w ciągu dnia, żadnych ćwiczeń, sexu...żeby minął ten okres największego zagrożenia...ale teraz jak byłam na kontroli, wszystkie zakazy poszły papa ;-) zobaczysz u Ciebie też tak będzie
I oczywiście mam nadzieję że L4 dostałaś? Co do urlopu nic się nie martw ;-) za rok pojedziecie w trójeczkę, będzie jeszcze fajniej! :-)

. Na urlopie jestem dzis 11 dzień...czyli od 8 lipca. Podarła przy mnie mój wniosek o urlop, dała mi liste obecnośći i kazała wszędzie wpisać obecność
. Urlop mam dopiero zaznaczony od wczoraj do 1 sierpnia.Wypisałam nowy wniosek. Ale ze będę od 24 lipca na zwolnieniu to pracodawca automatycznie cofnie mi urlop i wypłaci za niewybrany kasiore
. Powiedziała ze mam nikomu nie mówić, że to między Nami. Muszę jej kupić jakąś wieeeelką bombonierę :-) Zawsze była super babką