Hej Dziewczynki
a ja w koncu dostałam @@@ 37dni:/. Nie wiem czy dobrze zrobiłam, czy nie panikuje, ale zapisałam się prywatnie na kontrole cyklu... okres co 37-44dni to za długo...;/ chce wiedzieć co sie dzieje, czy mam owulacje. Bo niby mam brać duphaston od 16 dnia cyklu, ale przecież to jakbym miała cykl 28 dniowy....;/ boje się, że jak go bede za wczesnie zazywac to zablokuje owulacje (jeśli jest).
Co mi szkodzi, fakt trochę kasy wydam ale.....szkoda czasu
a pierwszej młodości nie jestem
tak to jest odwlekać decyzje o dziecku;PPPP
Czy wy miałyście przeprowadzany monitoring?
a ja w koncu dostałam @@@ 37dni:/. Nie wiem czy dobrze zrobiłam, czy nie panikuje, ale zapisałam się prywatnie na kontrole cyklu... okres co 37-44dni to za długo...;/ chce wiedzieć co sie dzieje, czy mam owulacje. Bo niby mam brać duphaston od 16 dnia cyklu, ale przecież to jakbym miała cykl 28 dniowy....;/ boje się, że jak go bede za wczesnie zazywac to zablokuje owulacje (jeśli jest).
Co mi szkodzi, fakt trochę kasy wydam ale.....szkoda czasu

Czy wy miałyście przeprowadzany monitoring?
Mnie dzieli od teściowej jeden dom
:-(;(
;-)
, wystarczą te, których i tak nie unikniemy
a jak potrzebujesz smucić, to to jest najlepsze miejsce, żeby wyrzucić wszystko z siebie;-)
Jutro ostatni dzień i tydzień urlopu
. Jutro też przyjeżdża siostra ze swoją 2 dzieci i naszym bratankiem-moim chrześniakiem. No i synek J już też u nas jest. Generalnie będę miała wesoło i raczej w weekend też nie odpocznę. Ale w niedzielę goście odjeżdżają a przylatuje J :-) i powoli będziemy uskuteczniać boboseksy
i to mnie trzyma przy życiu ostatnio
mam nadzieję.