Mirabelka30 witaj wśród nas!!
światełko dla Twojego Kropusia
[*]
to przykre że co jakiś czas dołączają tu nowe dziewczyny, ale zobacz ile cudów się tu dzieje to wszystkich traumatycznych przeżyciach.
Najważniejsze to się nie poddawać i walczyć o swoje "małe - wielkie" szczęścia!!
Kciuki za wizytę - czekamy na wieści!!
OneMoreTime no to klimat w pracy faktycznie nie zachęcający...

nie fajnie się dzieje, jak człowiek 11. dnia miesiąca nie ma jeszcze swojej zarobionej wypłaty!

tak być nie powinno, no ale widzisz...co zrobić..
Trzymam mocno kciuki za dobre wieści na wizycie i daj nam tu znać co lekarz mówił.
Misia jak tam? Jak się czujesz?
ONA testowanie coraz bliżej!! Kciuki zaciśnięte
Masha a Ty jak się czujesz Kochana? Kiedy masz wizytę u lekarza? Bo już nie wiem, czy nie doczytałam czy przeoczyłam...
my wczoraj wieczór wróciliśmy z długiego weekendu i wracając miałam wrażenie, że korki na drogach są wszędzie tylko nie w naszym kierunku jazdy

oczywiście na rękę nam to było

przywiozłam resztę wyprawki dla Jaśka od przyjaciółki. Dziś zabieram się za segregowanie ciuszków, na mniejsze i większe, może coś z praniem ogarnę póki jeszcze słonko świeci ;-) wieczorem skręcimy łóżeczko żeby dobrze pomierzyć jaki materac do niego - jutro go zamówię. Ile radości dają człowiekowi te przygotowania...:-)
a no i witam już 7. miesiąc

to już 3. trymestr i ostatnia prosta - nie wierzę!!
info od alzy:
alza ma się dobrze, choć myślę że nie będę Wam tu opisywać jej porodu. Gdyby któraś miała jakieś zapytania w tym temacie alza chętnie służy pomocą...generalnie rzecz ujmując jak to napisała "to co piszą na necie (w temacie porodu) to są jakieś bzdury. Wiedzę ze szkoły rodzenia też miałam porządną a na nic mi się to nie zdało. [...] niestety myślałam że umrę..." Wycierpiała się mocno, ale wczoraj już oddali jej Olusia na salę, nawet nie miała jak i odpisać na wiadomość - ręce pełne roboty!

pewnie lada dzień będą już w domku