Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Jesteście Kochane!!!
Nawet nie wiesz jak mi sie mordka ucieszyła jak przeczytałam Twój wpis :-) Super wieści!!!
Ale jak tu spać jak skurcze nie dawały. 
Zawolano lekarza...szybko wstrzyknal mi dozylnie oksytocyne.....mimo ze pod oksy i tak lezalam podlaczona od 22:00.......wtedy jak nadszedl skurcz jeden, drugi, trzeci.....tak wyparlam glowke......pozniej kolejny skurcz i Nikuś był juz na swiecie :-)
Ale na praw=e najgorsze jest wyparcie glowki, reszta idzie gladko ;-)
Nie mogłam uwierzyc ze to On......Mój Mały Synuś 
. W ogole to jestem Mu bardzo wdzieczna że cały czas był przy mnie...no i dumna ze dał radę
Ale zasłuzyła sobie.
Jeszcze zyje emocjami.....no i nie mogę sie nacieszyc synusiem
Jest taki Kochany, Malutki......Taki Mój 

wczoraj przywitał mnie na skype: cześć mama :-) ehh....
czekamy na fotkę. A jak doszło do zmiany imienia?

Insulina odstawiona, cukier idealny......ale na diecie i tak chce byc....na zdrowie mi to wyjdzie
No i Nikuś też nie ma cukrzycy.....3 razy dziennie badali Mu cukier i ma w normie......Jestem szczęśliwa z tego powodu
.OneMoreTime wiedziałam :-) wyczytałam to w mojej szklanej kuli :-) nie zaglądałam na forum jakiś czas, w końcu mówię nie no trzeba zerknąć. Jak się strona ladowala to myślę: na pewno OneMoreTime ma dwie krechy. No i proszęjak chcesz to mogę odkopac zapasy luteiny i Ci wysłać. To jest to samo co duphaston, w sensie że progesteron. O jak się cieszę
trzymam mocno kciuki
![]()
![]()
ale jak jednak nie, to będę pamiętać 
więc to była tylko ciążowa cukrzyca - super :-)
no i cukrzyca ustąpiła! lepszych wieści nie mogłaś przynieść ;-) dawaj teraz fotki małego Przystojniaka 
a o 15 mi napisała sms że przeprasza że tak wyszło, że doktorce się spieszyło. No toż kur** nie mogła wcześniej się odezwać...ehh