czarna76
Fanka BB :)
Doris , super wieści 
Lena , jak taki wstydzioch to może dziewczynka ?
One , moja córka ważyła 3100g i znieczulenie mialam , ważne że juz jest na zyczenie pacjentki i nie trzeba płacić , ja w 2001 płaciłam za to 400zł
Pleni , Milan raz śpi a raz nie i dzień do dnia niepodobny , zwariować można , poza tym tak samo szkudzi jak Zoja , wszystko co niebezpieczne jest na metr dwadzieścia nad ziemią włączając kredki itp . Sika w pieluchy dalej , smoczek to najlepszy kumpel , oduczanie w obu dziedzinach narazie nie przynosi rezultatów
Lena , jak taki wstydzioch to może dziewczynka ?
One , moja córka ważyła 3100g i znieczulenie mialam , ważne że juz jest na zyczenie pacjentki i nie trzeba płacić , ja w 2001 płaciłam za to 400zł
Pleni , Milan raz śpi a raz nie i dzień do dnia niepodobny , zwariować można , poza tym tak samo szkudzi jak Zoja , wszystko co niebezpieczne jest na metr dwadzieścia nad ziemią włączając kredki itp . Sika w pieluchy dalej , smoczek to najlepszy kumpel , oduczanie w obu dziedzinach narazie nie przynosi rezultatów

przecież popołudniami i w nocy też się rodzi i też często ekspresowo cc trzeba wykonać, więc nie chce mi się wierzyć w to.....

żałuję tylko tego że dałam sobie podać dolargan...gdybym wiedziała jakie on ma działanie to wolałabym dalej cierpieć..tak mocno mnie otumanił ten zastrzyk, że jak sobie przypominam to aż mi się przykro robi :-( nawet nie pamiętam jak długo działał..zasypiałam między skurczami (tak, średnio co jakieś 1,5-2 minuty...) i wtedy śniły mi się jakieś totalne głupoty...a skurcze i tak i tak bolały. No ale jestem mądrzejsza na przyszłość. W ogóle, mam wrażenie ze dużo mnie nauczył poród Jaśka na ewentualny kolejny poród ;-)