Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
martusia, tylko obawiam się, że dopóki będę dawać jej ten gluten tj. kaszę mannę, to będzie miała tą "wysypkę" przez dłuższy czas a nie chciałabym opóźniać podawania warzyw i owoców o 2 czy 3 miesiące...moja przyjaciółka powiedziała, że miała podobnie i to trwało właśnie kilka miesięcy jak jej córa była porządnie wysypana, ale jej lekarka powiedziała, że dopóki nie ma jakichś innych niepożądanych efektów, oprócz wysypki to dawać (moja powiedziała tak samo odnośnie glutenu - niestety o warzywa nie zapytałam
) Ja już od prawie 2 miesięcy daję jej zagęszczacz do mleka z mączką chleba świętojańskiego (a to nie gluten) i miała kilka kropeczek koło uszek a teraz po kaszy kropeczki zmieniły się w plamki i plamy
mamcia, ja przy wadze 69 kg czuję zwiewna jak motylekjestem w szoku, bo zważyłam się dzisiaj i na maminej kuchni schudłam prawie 2 kg
To chyba regularne jedzenie
Więc od początku kwietnia - 3kg
Misia, tylko, że ja jeszcze żadnych warzyw ani owoców Kai nie podawałam. Zaczęłam o tym myśleć teraz, przy okazji tego glutenu... że to już też czas coś spróbować, bo Kaja jest już na pewno gotowa - pokazała mi na przykładzie kaszy manny, którą jej podałam łyżeczkąświetnie sobie radziła i aż mi rękę przyciągała z łyżeczką do siebie
Szkoda, że Nikoś taki niesforny, ale jak patrzę na ten uśmiechnięty buziolek ze zdjęcia, to jestem przekonana, że wszystko będzie w porządku
Lena, kciuki nieustanne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Olasec, Misia do jakiego wieku dziecka zwykle te ubytki zarastają?
Dziewczyny, czy "dziękowałyście" w formie rzeczowej lekarzowi za prowadzenie ciąży itp. ? Idę jutro na kontrolę po porodzie i się zastanawiam... tzn. na pewno wywołam zdjęcie i dam w ramce, bo ma ścianę ze zdjęciami, ale J i jego rodzice (to znajomy ojca) uważają, że chociaż jakąś whiskey wypada dać....a chodziłam prywatnie. W I trymestrze kilka razy nie wziął za wizytę, czy upchnął mnie gdzieś na usg jak się za bardzo nakręciłam, ale później już płaciłam normalnie i to nie tanio....
Nie wiem, nie wiem, nie wiem..... generalnie jestem przeciwna, ale jakby nie było to znajomy i jakby nie było, to on pomógł przyjść Kai na świat
alza, co Ty myślisz, jako lekarz?
Martusia....bo szczepia wg schematu.....czyli między 13-14 m.Misia a dlaczego nie mogą pół roku czekać ze szczepieniem? Ja sama nie wyraziłam zgody i zaszczepilam na mmr po 2 roku życia a i tak córka miała nop:/ To jest jedno z najciezej przechodzonych szczepień przez dzieci... Gratuluję znalezienia pracy![]()