Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dostałam dostalamMisia Gratulacje! Ale gdzieś mi może umknęło - @ dostałaś?
Mąż pracuje na zmianyMisia super gratulacje!!! :* cieszę sie!
A co wtedy z Nikosiem?
Może on próbuje takim zachowaniem zwrócić uwagę na siebie? Też mam w domu ananasa przypadającego za tego typu doświadczeniami, choć mój lakierem pomalował sobie paznokcie, ale doświadczenia z wysypanym cukrem i mąka też przerabialiśmy. Później z takimi paznokciami poszedł do przedszkola, bo dopiero rano się kapnelam patrząc na jego rączki. A może istnieje u Was w okolicy jakiś Klubik Malucha, Olek miałby towarzystwo a Ty chwilę odpoczelabys ze Stasiem na jakieś 2 - 3 h?Właśnie próbuję czerpać zapasy cierpliwości z kosmosu...
Olek wylał 4 lakiery do paznokci w łazience na podłodze, w łazience w szufladzie na wszystkie rzeczy tam leżące, na korytarzu i w kuchni na podłodze. Wysmarował sobie buzię i ubrania. Jak walczyłam ze zmywaczem do paznokci, to wysypał całą mąkę w schowanku na podłogę, odkurzacz i w ogóle na wszystko, co tam było. Mam ochotę wrzeszczeć i rozszarpać go na drobne kawałeczki... Tylko nie mam siły. Jestem tak wyczerpana ciągłym lataniem za Olkiem, noszeniem Stasia i w ogóle wszystkim...