Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Misia co się stało?Funia załatw sobie skierowanie doendokrynologa i zarejestruj się na tą wizytę na NFZ. ....3 miesiące szybko mina. A teraz idź prywatnie.
Ja tez tak zrobiłam 7 lat temu. Na wizytę musiałam czekać 5-6 miesięcy wiec w międzyczasie chodziłam prywatnie. Później zrezygnowałam z prywatnego lekarza i zostałam u tej na NFZ. I tak juz mnie leczy kupę lat
Ja mam niedoczynność tarczycy, biorę obecnie euthyrox 125. Mam też guzka na tarczycy, ale narazić nie będzie ruszamy, będziemy obserwować czy rośnie czy nie.
Dziś 10 dzień jak jestem z synusiem w szpitalupadam na twarz od niewyspania
![]()
Zapalenie płuc. Zaczęło się od goraczki ponad 40 stopni. Innych objawów nie miał. Tydzień temu w niedziele pojechaliśmy na pogotowie i lekarz natychmiast skierował nas do szpitala.Misia co się stało?
Rany chyba bym umarła. A ty jesteś z nim na noc? Coś wskazywało na zapalenie płuc wiem ze może nie mieć objawów. Trzymajcie się dzielnie :*Zapalenie płuc. Zaczęło się od goraczki ponad 40 stopni. Innych objawów nie miał. Tydzień temu w niedziele pojechaliśmy na pogotowie i lekarz natychmiast skierował nas do szpitala.
Dopiero po 2 dniach jak zrobili malemu rtg klatki piersiowej to okazało się ze to zapalenie płuc. Poczatkwo nie było wiadomo na co go leczą.
Wczoraj mieliśmy wyjść do domu ale przez weekend podlapal coś od innego dziecka i na nowo jest chory. Masakra po prostu.
Nikos i tak dzielnie znosi pobyt w szpitalu, wkłuwanie wenflonów, podawanie kroplowek, leków, robienie badań.