Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
W 8 tygodniu zaczelam krwawic a 2 tyg wczesniej bylam w szpitalu bo mialam podejrzenie ciazy pozamacicznej. Najpierw jedno dzieciatko nie dalo rady a uslyszalam serduszko drugiego po paru dniach juz brak czegokolwiek ronic zaczelam tydzien pozniej.mamcia2014 na poczatku cwiczylam skalpel a potem przeszlam na skalpel 2 i on mi najgorzej przywalił. Ale nie poddam sie bo musze leppiej wygladactylko chodakowska sobie odpuszcze bo nie chce sie drugi raz zalatwic zwlaszcza, że musze za Misiem biegać a wtedy to umierałam z bólu.
pyzunia86 witaj i rozgość sięszkoda, że w takich okolicznościach się poznajemy. Światełko dla Aniołków [*][*].
Znasz przyczynę poronienia? w którym tygodniu do tego doszło?
My dziś mamy komunie i mąż jest chrzestnym. Z racji teego, że kościół jest mały i trzeba stać na polu a do tego deszcz pada to mąż na msze pojechał sam a ja z Misiem, który ma drzemke dojadę do nich bo to nie daleko. I nawet lepiej, że tak wyszło bo Misiu miał zostać na drzemke z moimi rodzicami ale wtedy jak mnie nie ma to źle śpi i pewnie drzemka byłaby pół godziny i potem bym sobie w łeb strzeliła na przyjęciu z nim bo by marudził a tak to się wyśpi i będzie git
Czy Wam też brakuje słońca? w Krakowie to jakiś dramat. Praktycznie codziennie pada albo jest pochmurno od dłuższego czasu. Choć zdarza się, że po południu się wypogodzi ale to przecież ma być piękna wiosna a nie jesień deszczowa.
Wiem funiu pamietam Cie a jak u ciebie ??Dziewczynki wszystko co dobre szybko sie konczy [emoji4]jutro czas do domku ,tydzien szybko zlecial[emoji5]
Witaj pyzunia bylysmy razem na wrzesniowkach[emoji4]widze ,ze staranka sie zaczely[emoji5]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Witaj@pyzuniu jestem po drugiej @ i mozna powiedziec ,ze starania tez rozpoczete[emoji3]od tego cyklu[emoji5]
@mififi a Ty jak sie czujesz?
@nafoczka uwazaj bo nas wszystkie olsnisz jak wrzucisz jakas foteczke[emoji16][emoji5][emoji8]
Tak nowy@mififi wakacje jeszcze dzis trwaja[emoji4]jutro do domku[emoji4]
Nalapalam tyle witaminki D ,ze moge sie podzielic[emoji16]
Do jakiego lekarza sie wybierasz?ktos nowy?ciesze sie ,ze ok u Ciebie choc wiem ,ze mogloby byc lepiej[emoji20]
Badana miesiąc temu 3,8. Od tego czasu biorę eutyrox. Mam nadzieję że trochę spadła@mififi a Ty masz problemy z tarczyca?
Kto chetny na witaminke d?[emoji3][emoji3][emoji3]rozdaje tylko dzis poki wypilam pysznego drineczka[emoji12]