Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A kiedy masz termin @ ?? Madz jakies objawy ??Aaa chyba pójdę po pracy i kupię ten test ciążowy bo nie mogę się skupic w pracy.....
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam co miesiąc objawy [emoji14] dziś mam 25dc a podejrzewam ze najpóźniej w czwartek powinnam dostać @ ale często miewam tez 24dn cykle. Tylko ja strasznie niecierpliwa jestemA kiedy masz termin @ ?? Madz jakies objawy ??
O to szybko ja nie kupuje jeszcze termin mam na 14 kupie w sobote i zrobie w dzien @ jesli nie bedzie jej z samego ranaJa mam co miesiąc objawy [emoji14] dziś mam 25dc a podejrzewam ze najpóźniej w czwartek powinnam dostać @ ale często miewam tez 24dn cykle. Tylko ja strasznie niecierpliwa jestemOstatnim razem właśnie 25dc robiłam test który wyszedł pozytywnie..
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana to testujemy razem tez mam na 14 @Ja teoretycznie powinnam okres dostać w niedziele ale wcześniej testu nie robie. Bo wiem ze wyjdzie negatywny i będę się zastanawiać czy za wcześnie zrobiłam czy po prostu w ciąży nie jestem.
Mnie mietosi cały czas. Nie czuję żadnych zmian ale na to za wcześnie. Nie nakręcam się.
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie dziś 24 dc.Kochana to testujemy razem tez mam na 14 @