reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@funia26 a co masz za sukienkę? Na jaką okazję? Ja za tydzień idę na wesele;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

To zrobię w sobotę test, a w przyszłym tygodniu jak cos bete

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Katarina no to jest szansa ze chociaż Ty jesteś w ciąży bo ja na 1000% nie...
Ale zatestuje z Tobą chętnie.
Mi test i beta (713) wyszła w 27 dc na 28 dni ale owulacja była ok 12. A w tym ok 15 wiec wszystko się przesunęło wiec nie wiem czy na betę nie lepiej byłoby iść ok 30 dc.

@funia!! Ty Lasko!! Szukaj mnie na instagramie jako margot9022

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Roxie mi sie zawsze rece trzesa jak robie ciazowy oczywiscie[emoji3]
Fakt testy sa mega stresujace.

@katarina a Ty nie zakladaj ,ze kupisz testy na nastepny cykl,trzymajmy sie tego ,ze przy nastepnej dzidzi zakupisz na allegro[emoji4]

@mififi no wlansie na weselicho jutro idziemy[emoji4]

@margotka Tobie tez nakopac do tyleczka ??? Bedziemy sie martwic jak @ przyjdzie[emoji4]
Juz Cie wyszukalam[emoji4]
Bardzo ladny profil masz[emoji5]

Kurcze dziewczyny, tak się tu rozpisałyscie, że ciężko za Wami nadążyć :)
Powiem szczerze, że przeczytałam wszystko i i tak nie pamiętam co miałam której z Was napisać... Przepraszam, ale mój mózg jakoś ciężko pracuje od samego rana... Dlatego napisze że bardzo mocno trzymam kciuki za każdą która zamierza na dniach testować, a jest was kilka :) trzymam kciuki żeby ta @ tym razem nie przyszła i wierzę w to że wam się uda :)
Jedyne co pamiętam że chciałam napisać, to że bardzo ładne zdjęcia @funia26 :)

Ja mam dzisiaj jakiegoś doła... Ból pleców zmalał, ale za to pojawiło się krwawienie i nie wiem czy mam się cieszyć że to @ (chociaż 2 tygodnie po zabiegu to raczej nie sądzę) czy po prostu jeszcze krwawienie po zabiegu. Myślałam że to owu i wtedy mnie to cieszyło, ale dzisiaj dobry humor zniknął :( sama nie wiem co o tym myśleć. Tak bym już chciała zacząć starania, a tu jeszcze tyle trzeba czekać :(
Zastanawiam się czy robić jakieś badania po tym poronieniu, czy przyjąć wersję że to było naturalne i wszystko będzie okej następnym razem. To czekanie jest okropne :(

@Roxie mi sie zawsze rece trzesa jak robie ciazowy oczywiscie[emoji3]
Fakt testy sa mega stresujace.

@katarina a Ty nie zakladaj ,ze kupisz testy na nastepny cykl,trzymajmy sie tego ,ze przy nastepnej dzidzi zakupisz na allegro[emoji4]

@mififi no wlansie na weselicho jutro idziemy[emoji4]

@margotka Tobie tez nakopac do tyleczka ??? Bedziemy sie martwic jak @ przyjdzie[emoji4]
Juz Cie wyszukalam[emoji4]
Bardzo ladny profil masz[emoji5]

To koniecznie wyślij zdjęcie sukienki;) ja mam 2 ;) do kościoła i sali

Moje drogie lekarz stwrdzil, że była to ciaza biochemiczna. W tej sytuacji podniosło mnie to na duchu bo nie musimy odczekiwać i gdy tylko skończy się @ bierzemy się do roboty :) trzymam za Was wszystkie kciuki :*

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Moje drogie lekarz stwrdzil, że była to ciaza biochemiczna. W tej sytuacji podniosło mnie to na duchu bo nie musimy odczekiwać i gdy tylko skończy się @ bierzemy się do roboty :) trzymam za Was wszystkie kciuki :*

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Super wieści

@roki dzieki[emoji8]
Dwa tygodnie po zabiegu....hmm a wczesniej?mocne to krwawienie?

@marluk przykro mi ale jestem pelna nadzieji na twoj nastepny cykl[emoji4]przytulam

@mififi na pewno wysle[emoji5]

reklama
@funia26 właśnie mocne... A od tygodnia to w zasadzie było już tylko lekkie brązowe plamienia. A tu normalnie świeża krew, raz ciemniejsza raz jasna...

Do góry