reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@roki na twoim miejscu zadzwonilabym do lekarza i zapytala jak on to widzi[emoji4]
Ja mialam tak,ze po ok 14 dniach stopowalo a nie wzmacnialo sie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja wcześniej krwawilam tylko 4 dni, więc myślałam że już się uspokoiło. A te bóle które mam od 2 dni są właśnie takie jakie miewałam wcześniej przed @. Moja lekarka dopiero w poniedziałek wraca z urlopu. I właśnie nie wiem co zrobić żeby wytrzymać te kilka dni i nie dać się zwariować...i

Roki no troszke dziwne to krwawienie,raczej powinno sie konczyc niz rozkrecac.Ale moze to wlasnie bedzie koniec.Poczekaj do jutra ,jezeli nadal bedziesz miala obawy,to skonsultuj to z lekarzem,badz jedz na ip.

Funia to jeszcze ja sie wypowiem.Ja pikole,ale jestes piekna kobieta.Wygladasz jak modelka,pozazdroscic.Odnosnie wstawiania fotek,to czy to jest wbrew panujacym tu zasadom?Bo nie wiem.Swoja droga fajnie jest dopasowac nick to twarzy.;)

@roki podzielam zdanie hony[emoji4]skonsultowalabym to jak tak dalej bedzie[emoji4]

@hona chyba mozna dodawac zdjecia[emoji4]byle nie post pod postem bo za to nafoczka krzyczy[emoji3]
Dziekuje Ci bardzo.
Jesli chodzi Ci o moj nick to moj pies ma tak na imie hahaha[emoji23]stad go wytrzasnelam

Funia a jakiej rasy jest Twoj piesek?Juz sobie kiedys skojarzylam nick z pieskiem.Moj nick jest od imienia.A pieska tez posiadam-yorka :-) :):-) :)

reklama
@hona ja mam buldoga francuskiego[emoji4]moja siostra ma yorka[emoji4]
Nie potrafie rozszyfrowac twojego imienia[emoji4]

Do góry