Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To czekam na dobre wiadomości@nafoczka nie już nie robiłam nic wszystko się unormowało i wszystko jest juz okczekam na wizytę 2 czerwca żeby lekarz zadecydował i przepisał wszystkie leki żebym miała i w następnym cyklu do dzieła
@Katarina91 czekamy w takim razie do jutrachociaż też nie wiadomo czy test już coś pokaże ;p
@Zaaaneta a ten olej z wiesiołka to jest zioło jakieś ? ;p w czym to ma pomóc ?zwiększyć ilość śluzu ? w jakim przypadku się go bierze ?
dzięki
@marluk210 ja nie pomogę ;/ bo biorę inną forme folianu
@funia26 czekamy na zdjęcie kieckija mam wesele 10go czerwca ale jeszcze nie wiem czy pójdę bo jeśli coś będzie na rzeczy to nie pójdę skakać , a siedzieć na weselu to szkoda iść ;p
Ja też w ciąży miałam angine z antybiotykiem aż i skarlatyne i mnóstwo innych nieznanych mi dotąd choróbHej, u mnie powoli do przodu. Rozchorowałam się, wydaje mi się, że angina. O 14 mam wizytę u rodzinnego i zobaczymy.
Funia zazdroszczę wakacji.
Pozdrawiam Was wszystkie![]()
To czekam na dobre wiadomości
Ja też w ciąży miałam angine z antybiotykiem aż i skarlatyne i mnóstwo innych nieznanych mi dotąd chorób
Życzę jak najwięcej zdrowia :*
Zdrówka życzęHej, u mnie powoli do przodu. Rozchorowałam się, wydaje mi się, że angina. O 14 mam wizytę u rodzinnego i zobaczymy.
Funia zazdroszczę wakacji.
Pozdrawiam Was wszystkie![]()
Oeparol ja biorę taki, dla mnie to sukces bo wcześniej nie miałam wgl plodnego sluzu☺@Zaaaneta gdzieś też o tym czytałam, ale nie byłam przekonana... jakiej firmy bierzesz? Czy któraś z Was brała może inofolic? Ja bralam go pół roku, ale z powrotem przeżycilam się na zwykły Folik. Wczoraj lekarz powiedział żebym zaczęła brać znowu inofolic bo ponoć lepszy. Któraś z Was ma jakieś zadanie na ten temat?
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak to jest na bazie ziół ja jestem zachwycona, poprawia jakość śluzu i jest go bynajmniej u mnie o 100%więcej hehe ☺@nafoczka nie już nie robiłam nic wszystko się unormowało i wszystko jest juz okczekam na wizytę 2 czerwca żeby lekarz zadecydował i przepisał wszystkie leki żebym miała i w następnym cyklu do dzieła
@Katarina91 czekamy w takim razie do jutrachociaż też nie wiadomo czy test już coś pokaże ;p
@Zaaaneta a ten olej z wiesiołka to jest zioło jakieś ? ;p w czym to ma pomóc ?zwiększyć ilość śluzu ? w jakim przypadku się go bierze ?
dzięki
@marluk210 ja nie pomogę ;/ bo biorę inną forme folianu
@funia26 czekamy na zdjęcie kieckija mam wesele 10go czerwca ale jeszcze nie wiem czy pójdę bo jeśli coś będzie na rzeczy to nie pójdę skakać , a siedzieć na weselu to szkoda iść ;p