Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Roki dziękuję. Z Krakowa jesteś? A może zwiedzalas ostatnio coś w Krakowie?@hona chociaż to mi się udało [emoji14]
@...Margotka9022... Super zdjęcia! Śliczna dziewczyna z Ciebie i mam wrażenie jakbym Cię skądś kojarzyła, ale raczej mało prawdopodobne
@mfifi04 ładne i jaki przystojniak na rękach
@gabrika to super! Teraz nic tylko się wyluzowac na urlopie i działać. Trzymam kciuki
@Funia90 co to za podpucha ze zmiana niku [emoji14]
Dzisiaj jakoś lepiej poszło mi ogarnięcie co komu odpisaćrozpiera mnie duma
Jak patrzę na wasze zdjęcia to mam kompleksy i chyba nie dodam swojego zdjęcia....
A ja dalej siedzę sobie w domu i rozpatruje udanie się na ip jutro, bo to krwawienie zaczyna mnie niepokoić coraz bardziej. A do poniedziałku na pewno nie wytrzymam psychicznie, także wizyta planowa u mojej lekarki odpada...
Pamiętaj nie ma brzydkich kobiet@hona chociaż to mi się udało [emoji14]
@...Margotka9022... Super zdjęcia! Śliczna dziewczyna z Ciebie i mam wrażenie jakbym Cię skądś kojarzyła, ale raczej mało prawdopodobne
@mfifi04 ładne i jaki przystojniak na rękach
@gabrika to super! Teraz nic tylko się wyluzowac na urlopie i działać. Trzymam kciuki
@Funia90 co to za podpucha ze zmiana niku [emoji14]
Dzisiaj jakoś lepiej poszło mi ogarnięcie co komu odpisaćrozpiera mnie duma
Jak patrzę na wasze zdjęcia to mam kompleksy i chyba nie dodam swojego zdjęcia....
A ja dalej siedzę sobie w domu i rozpatruje udanie się na ip jutro, bo to krwawienie zaczyna mnie niepokoić coraz bardziej. A do poniedziałku na pewno nie wytrzymam psychicznie, także wizyta planowa u mojej lekarki odpada...
Roki dziękuję. Z Krakowa jesteś? A może zwiedzalas ostatnio coś w Krakowie?
Jeśli Cię coś niepokoi to jedź to sprawdź!
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom