reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Wiem że jestem z Wami od niedawna i może dużo się nie udzielam, ale bacznie czytam wszystkie Wasze wpisy :) Również pochwalę się moim największym szczęściem- moim narzeczonym :)
A tak poza tym jestem w trakcie poronienia samoistnego- i mam już tego dosyć.... leje się ze mnie i leje... jutro niestety muszę wracać do pracy...
1494613993-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Również jesteś ładna;) same modelki tu są;)

Kochana trzymaj się;( wiem co czujesz. Jestem 2 tygodnie po poronieniu;/ strasznie jest to niesprawiedliwe!!!

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiem że jestem z Wami od niedawna i może dużo się nie udzielam, ale bacznie czytam wszystkie Wasze wpisy :) Również pochwalę się moim największym szczęściem- moim narzeczonym :)
A tak poza tym jestem w trakcie poronienia samoistnego- i mam już tego dosyć.... leje się ze mnie i leje... jutro niestety muszę wracać do pracy...
1494613993-aaaaaa.jpeg

Piekni jestescie [emoji7]

Dopiero zaczelas ronic? Badz dzielna!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Piękni czy nie nie to jest najważniejsze :)
Zaczęło się wczoraj... całe szczęście nie jest tak źle jak przy ostatnim poronieniu...- wywołanym... @mfifi04 jesteś po zabiegu?

@marluk210 z Ciebie też niezła laska :) wiem jak bardzo cierpisz teraz, dlatego tulę Cię mocno :*
@mfifi04 u mnie też wczoraj było dwa tygodnie od zabiegu :( też nie potrafię się z tym pogodzić, ale Tobie współczuję jeszcze mocniej, bo wiem że to nie było u Ciebie pierwszy raz :( zgadzam się. Nie jest to sprawiedliwe...
@...Margotka9022... Nie jestem z Krakowa, ale w sumie 6 lat tam studiowałam, skończyłam w zeszłym roku, więc może ;) jutro pojadę sprawdzić, bo nie chce potem mieć wyrzutów sumienia że mogłam zareagować wcześniej
@mfifi04 może i masz rację że nie ma brzydkich kobiet. Jak wejdę na kompa to może coś dodam, chociaż jedyne zdjęcia jakie mi się podobają to z sesji ślubnej :p

Piękni czy nie nie to jest najważniejsze :)
Zaczęło się wczoraj... całe szczęście nie jest tak źle jak przy ostatnim poronieniu...- wywołanym... @mfifi04 jesteś po zabiegu?

W lutym miałam zabieg. 2 tygodnie temu wszystko ''samo poszło''.

@marluk210 z Ciebie też niezła laska :) wiem jak bardzo cierpisz teraz, dlatego tulę Cię mocno :*
@mfifi04 u mnie też wczoraj było dwa tygodnie od zabiegu :( też nie potrafię się z tym pogodzić, ale Tobie współczuję jeszcze mocniej, bo wiem że to nie było u Ciebie pierwszy raz :( zgadzam się. Nie jest to sprawiedliwe...
@...Margotka9022... Nie jestem z Krakowa, ale w sumie 6 lat tam studiowałam, skończyłam w zeszłym roku, więc może ;) jutro pojadę sprawdzić, bo nie chce potem mieć wyrzutów sumienia że mogłam zareagować wcześniej
@mfifi04 może i masz rację że nie ma brzydkich kobiet. Jak wejdę na kompa to może coś dodam, chociaż jedyne zdjęcia jakie mi się podobają to z sesji ślubnej :p
To czekamy na fote;)

reklama
Do góry