...Margotka9022...
Szczęśliwa mama
Wydaje audioprzewodniki [emoji85]O Matko! [emoji79] w zyciu bym nie zgadla [emoji23] co tam robisz?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wydaje audioprzewodniki [emoji85]O Matko! [emoji79] w zyciu bym nie zgadla [emoji23] co tam robisz?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wydaje audioprzewodniki [emoji85]
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja do pracy w lutym wróciłam po 10 dniach. Teraz w pracy się zaczęło. Ja dopiero w następnym cyklu jeśli lekarz na to wyrazi zgodę@mfifi04 bardzo mi przykro... ja również w lutym miałam zabieg... teraz też "samo poszlo" jutro wracam do pracy, więc może nie będę tyle o tym myśleć. Za dwa tygodnie bierzemy się znowu do roboty![]()
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Roxie twojego zdjęcia nie można otworzyć
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE
Oj ale wg nie wyświetla ? ;/ bo mi pokazuje ;/
Po zabiegu również miałam dłuższą przerwę w pracy. Teraz czuje się dobrze, powiedziałabym nawet ze bardzo dobrze, nie boli mnie brzuch tylko krwawienie. Siedzenie w domu doprowadza mnie do szału... nic tylko o tym myślę... w pracy trochę się od tego oderwe. Mi lekarz powiedział że przy takim poronieniu można od razu zacząć starania. Który to był u Ciebie tydzień?Ja do pracy w lutym wróciłam po 10 dniach. Teraz w pracy się zaczęło. Ja dopiero w następnym cyklu jeśli lekarz na to wyrazi zgodę
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom