Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana ja tak mialam ost dnia 16 tyg serduszko sie zatrzymalo ..Witam,
Chciałbym się z wami przywitać, dołączyć i może... trochę pocieszyć?
Jeszcze rano należałam do grupy listopadowe 2017.
Niestety po wizycie kontrolnej (14tc) okazało się ze akcja serca ustala i dziecko nie żyje. Teraz najgorsze- czekanie do poniedziałku na szpital i przerwanie ciąży.
Czy któraś z was- choćby prywatnie - mogła by mi chociaż po krotce powiedzieć co mnie czeka i jakie badania robilyscie po obumarłej ciąży ?
Będę wdzięczna. Bo póki co to się po prostu boje co dalej...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kochana rozumiem cie doskonale jak cos cie nurtuje pytaj polozne i lekarzy aha mozesz poprisic o psychologa to jest twoje prawo i musza zalatwic ja tak zrobilam pomoglo mi i duzo o tym z mama i np ksiedzem w szpitalu rizmawialam wyzal sie wyplacz a po wszystkim nie poddawaj sie!!! Przezyj zalobe lekarze uwazaja ze jedno to jest wada genetyczna mi gin powiedziala 3 cykle i zaczac sie starac napewno za jakis czas bedzuesz tulila swoje malenstwo :*:*Dziękuje!!
Bardzo potrzebuje teraz kogoś "spoza". Bo rodzina przeżywa razem ze mną...
Mam 27 lat. To była pierwsza, wyczekana ciąża.
Żadnych objawów ze cokolwiek jest nie tak. A dzis w obrazie usg "silny obrzęk płodu" "gesty płyn owodniowy" i " brak akcji serca".
Trochę jestem pogubiona. I wystraszona. Bardzo bym chciała być już po wszystkim...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mialam strate 16 tydz i po 3 cyklu zaczynam staranka czekam na @ ok 2 czerwca i biore mojego w obroty :] a co do zajscia moja gin uwaza ze po poronieniu baardzo latwo zajsc bo hirmony ci sprzyjaja ale nie wczesnie niz po pierwszym @Kochane wiem, że każda z nas tu straciła swoje maleństwo, ale powiedzcie mi jak długo staralyscie się o dzidzie nim się udało? My staraliśmy się prawie rok... byłam taka szczęśliwa a tu niestety... Boję się że i tym razem będzie to tak długo trwać... A i tak nie ma gwarancji że wszytko dobrze się skończy... wiem że trzeba myśleć pozytywnie, ale po stracie ta myśl z tylu głowy zawsze pozostaje...
Trzymam kciuki za przyrost :*Heloł wszystkim
U mnie beta wczoraj 107.10
Dwa testy pozytywne
Dziś jadę powtórzyć betę.
Trzymajcie kciuki żeby urosła
A jak u Was?
Kochane wiem, że każda z nas tu straciła swoje maleństwo, ale powiedzcie mi jak długo staralyscie się o dzidzie nim się udało? My staraliśmy się prawie rok... byłam taka szczęśliwa a tu niestety... Boję się że i tym razem będzie to tak długo trwać... A i tak nie ma gwarancji że wszytko dobrze się skończy... wiem że trzeba myśleć pozytywnie, ale po stracie ta myśl z tylu głowy zawsze pozostaje...
Mmm, wakacjeWitam sie niedzielnie![]()
Calineczka gratulacje!! Trzymam kciuki i życzę nudnej ciąży
U mnie dzis wg OM 5t0d, we wtorek wizyta u gina, w czwartek pójdę zbadac przyrost bety, bo niestety tylko wtedy mam możliwość z powodu pracy, ale jeszcze tylko miesiąc i wakacje (pracuje w szkole). Miłego dnia dziewczyny :-)
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom