Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kari nie wiem czy to dobre podejście nie brać leków na podtrzymanie w tak wczesnej ciąży. Mi się teraz udało gdy leki wdrożyłam w 8 dpo a podrasowanie cialka jeszcze przed owu i tez żadnej ciąży nie poroniłam sama tylko 4 razy była abrazja. Oczywiście każda z nas jest innaFunia u mnie jest troche inaczej. Poronilam 2 razy ale ani razu moj organizm sam nie poronil do konca. W obu przypadkach ciaza obumarla a moje cialo mimo plamien i podkrwawien nie chcialo zakonczyc ciazy. Przeszlam przez to przez koszmar szczegolnie w pierwszej kiedy musialam miec w ciagu tygodnia 3 zabiegi bo moj organizm za nic nie chcial sie oczyszczac. Podczas drugiego poronienia juz w uk chodzilam z martwa ciaza ponad 2 tyg bo lekarze ciagle dawali szanse ze samo sie zakonczy, bo plamilam i plamilam ale konca nie bylo. W koncu w 10 tyg musialam znow przrjsc zabieg po ktorym teraz mam mega zrosty na macicy. Chocbym przy tych krwawieniach zazywala milion tabletek to zatrzymania akcji serca pierwszego dziecka i braku rozwoju ostatniego od 6tyg bym nie uniknela. Dlatego w mojej opinii jesli ma sie cos stac to jak najszybciej, samo. Donosilam tez 2 ciaze bez problemu i podejrzrwam ze sporo poronien spowodowanych jest wlasnie tym ze jest jakas wada genetyczna uniemozliwiajaca zycie maluszka. Po moich przejsciach boje sie brac tabletek na podtrzymanie w tak wczesnym etapie,owszem gdybym byla na badaniu usg, widziala dziecko, slyszala serce to bym nogi gubila zeby owe tabletki zdobyc ale tal w ciemno zwyczajnie sie boje ze w moim przypadku tylko pogorsze sobie sytuacje.
Od wczoraj ani krwawien ani plamien, piersi bola, zgaga i mdlosci wieczorne i po jedzenieu sie wlaczaja powoli. Zobaczymy jak zniose podroz.
Roxie trzymam mocno kciuki.
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom