• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roxie123 jak ja go na ten posiew namowie... Z krwi mu w igg wyszla chlamydia pneumo ta co droga kropelkowa sie roznosi. Musze go namowic aby zrobil jeszcze igm i iga wtedy bedzie wiadomo czy to aktywne
Nawet nie wiecie ile sie namodzilam aby to z krwi zrobil... Eh bo wg niego wyrzucam pieniadze. Ale mycoplazma, anaplazma i bartonella ujemna na podstawie badan z krwi.
Ps. Mam nadzieje ze nie przekrecilam nazw

reklama
@witch84 rozumiem,to rzeczywiscie pedz do gina ,niech zobaczy co z ta wkladka.

@zosiak super,ze M ma kupiony lot[emoji5]
Ja akurat jestem taka ,ze jak czegos nie uzywam to wyrzucam,takze jak ym wparowala na ten strych to zostal by tylko kurz[emoji3]

@Marika92 zdrowka[emoji5]

@roki_1991 zdroweczka i dla Was[emoji5]

@Olasec przykro mi ,ale z drugiej strony to dobrze wrozy[emoji5]

@Frezja_1 bylam na Kanarach nawet koniec listopada /poczatek grudnia i bylo cudownie,lato w pelni a ocean super cieplutki[emoji4]robilas tescior dzis?

Ja jakas wykamna dzis:/
Do Zakopanego mamy ledwie 180 km a to az 4 h deogi:/
Nad morze jak nie ma korkow jedziemy 5,5 godz a to prawie 600 km.
Takze narazie mam dosc Zakopanego

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90... Oj przyda się zdrówko... Angina mnie dopadła.. Wczoraj pojechałam na nocny dyżur bo temperatura prawie 40 st.. L4 na cały tydzień a jakby tego było mało właśnie dziś przyszła @ więc nie "przywiozłam" dzidzi z Majorki :(

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

@AgaB33 myślę, że niestety ma to wpływ na jakość. Niech mąż się wyleczy porządnie.

@Ewarut ja bym jeszcze czekała bo po łyżeczkowaniu może być późno okres. Ale jak Cię to niepokoi to idź do lekarza.

@zosiak sprzedaj co się da a resztę wyrzuć. A co do ciąży a właściwie tego, że się boisz ponownej pozamacicznej to Cię rozumiem. Ja teraz miałam takie podejrzenie i byłam przerażona. Powiedziałam mężowi, że jak się okaże pc to więcej dzieci nie będziemy mieć bo mnie to strasznie dużo zdrowia kosztuje. Masz jedno wyjście. Zachodzi w ciążę i od pozytywnego testu chodź do lekarza niech obserwuje co się dzieje. Na wczesnym etapie można farmakologicznie działać. Ale jestem pewna, że będzie dobrze:)

@Destino ja bardzo lubię imbir ale nawet on mi nie pomagał wtedy. Dziś czuję się dobrze więc może nie będzie rzygania:)

@Marika92 zdrówka :)

Musialam zejsc na dol bo az sily mi braklo robie porzadki w ciuchach dzieciecych tak jakby jeszcze sie na tym znala wyrzucam co brzydkie itp.
@Olasec to nie jest dla mnie proste bo ostatnio bylam pod opieka od samego poczatku czyli ok 4 tydz a mimo to wypuscili mnie ze szpitala ze zla diagnoza lekarska a mozna bylo farmakologicznie jednak doszlo do krwotoku i stanu krytycznego czulam ze cos jest nie tak mowilam wszystkim lekarzom a oni mnie mieli w du...:( dostalam silnego skurczu dzwonilam do lekarza a ten ze mam wziasc nospe i duphaston a juz zaczal pekac jajowod pozniej bylo tylko gorzej silne bole 9/10 ciagle na przeciwbolowych na dodatek mialam redon ktory mi zboeral krew nic przyjemnego.
@Marika92 bardzo mi przykro ze @ przyszla mnie tez cos bierze wczoraj mi tak zimno bylo a jutro do pracy;/ za to ja sie nie moge doczekac @ na wczasach sie nie zabezpieczalismy ;/ale maz sie staral nie konczyc w srodku:D wiec to bylby naprawde pech jeslibym znowu zaszla bo teraz nawet nie chce mam duzo nie zamknietych spraw a meza nie ma poza tym ten stres ze to kolejna cp. tym bardziej ze studia mi sie zaczynaja a poerwsze praktyki mam uwaga na pediatrii.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hrj dziewczyny, dzieki za wywolywanie. Nie odzywam sie bo bardzo zle sie czuje, zarowno fizycznie jak i psychicznie. Dzis wieczorem zbieram dzieci i ide na noc do mamy, nie dam rafy dluzej byc sama a i fizycznych sil nie mam, slabo mi od tej niskiej wagi i nerwow, dzis prawie w sklepie zemdlalam, podnioslam sie sama w sobie tylko dlatego ze wiedzialam ze jak tam padne to zadzwonia po karetke i mnie nie puszcza a musialam dzieci odprowadzic do szkoly. Po drodze zreszta prawie znowu zemdlalam. Az sie boje jak o 15 bede musiala ich odebrac. Chce mi sie doslownie plakac, tak zle jeszcze sie nigdy nie czulam. Jutro z rana bede sie dobijac do lekarza rodzinnego, znowu... dzwonilam na infolinie szpitala ale powiedzieli ze maja rotawirusa i jesli nie ma zagrozenia zycia to zebym nie przyjezdzala bo jesli zlapie to pogorszy to tylko moja sytuacje.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny co ja tu czytam zdrówka wam życzę z całego serducha.

U nas ok wpadnę potem młody wola mnie

No jestem masha i niedźwiedź się zaczęło to mam chwilke; ) .

My byliśmy na spacerze .za tydzień jadę do teściów na tydzień tak sobie pomyślałam niech się wnukiem nacieszyć mogą.

Ja i tak siedzę sama to chociaż będę miała towarzystwo.

Jeszcze raz zdrowia dziewczyny bo teraz to sezon chorobowy w pełni.

Dziewczyny jestem dumna z siebie 3 wory dzoeciecych ciuchow ale takich poplaminoych i brzydkich takze jest coraz lepiej;) jakie ja tam skarby znalazlam sukienke z metka czyli ani razu noe byla zalozona :p koszule ciazowa do karmienia ::p termometr do wanny jeszcze zapakowany:p a najlepszy hicior wkladki do biustonosza na ulewanie az dwa opakowania haha ale sie usmialam

reklama
Witajcie, przepraszam ze z doskoku. Korzystam z pogody i męża bo mam go w domu [emoji5]
Byłam dziś na połówkowym. Same dobre wieści :) nie dość że Synuś piękny i zdrowy to jeszcze łożysko prawie 3 cm nad ujściem! Postaram się Was nadrobić jutro. Ściskam mocno!
1506952290-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry