• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Jej dziewczyny, nie sposob Was nadrobic.

Kari gdzie sie podziewasz? Ponawiam pytanie,jak brzuszek?

Funia moze jutro zbadam homocysteine, bo ide na badania Tsh, Ft3 i 4 bo w sobote wizyta. Swoja droga jestem ciekawa jak to tam wyglada, serce mi sie mozna powiedziec uspokoilo,nie mam takiego kolatania,czasem cos tam sie zdarzy. Na szczescie to przedziwne klucie wraz z bolem sie nie powtorzylo,ciekawe co to bylo.Siostra powiedziala,ze to mogl byc nerwobol,pobolalo kilka dni i przeszlo.

Dziewczynki,dzis 26 dc,@ nadal brak,to oczywiscie jeszcze o niczym nie swiadczy,ale moja glowa wlacza juz wiecie jaki tryb. Przebudzilam sie w nocy,lezalam na plecach choc zwykle spie na boku i myslalam,ze puszcze pawia. Jezeli do piatku nie przyjdzie wredota to w piatek po pracy kupuje test,bo oczywscie nie posiadam zadnego w domu co by nie kusilo. Co prawda nadal czuje sie bardziej na @ niz na ciaze,ale skoro nie ma @ to nadzieja jest,a jakze. :)

reklama
@hona, no zaszalały dziewczyny. Jak zaczęłam czytać to mi bateria zdechła.

@Marika92 przedłużane czy nie - śliczne.☺ Pewnie można bardziej uważać, ja to myślę głównie o takich sytuacjach (jak muszę rozdzielić, bo się gryzą, złapać jak jeden leci oddać drugiemu) Maluszki żłobkowe nie są chyba takie szybkie.

Chociaż pamiętam, że miałam kiedyś takich dwóch małych rozrabiakow, że jak się złapali i podniosłam do góry tego bliżej zasiegu moich rąk, to patrzę a ten drugi na na tym pierwszym wisi od spodu. To się nazywa walka.

Ojjj @ivvonka potrafią się bić żłobiaki i to jak... A jaki mają ścisk szczęki.. W głowie się nie mieści.. Ja nie raz z tak zwanego liścia dostałam od "malucha" poza tym dość wyrośnięte te "małe" dzieci ostatnio [emoji14] gryzą, biją się, kopią, popychają, drapią, szczypią.. Można tak wymieniać bez końca [emoji14] ale fakt prawie później będzie gorzej :o nabiorą mocy hehe

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

@mamcia2014 oj tak ruch jest bardzo wazny[emoji4]

@roxie123 kochana dbaj o siebie zwbys znow sie nie przeziebila[emoji4]

@Marika92 nie dziwie sie ,ze czekasz na swojego faceta[emoji4]
Ojej ale mi przykro z powodu siostry:/
Mam mthfr?nie brala zastrzykow i dlatego starcila dzieciatko?
Ja bym na twoim miejscu jak nie sprawdzasz mutacji na 100% brala metyle bo jest duza sznasa ,ze mutacje masz i stad wada u coreczki
Piekne paznokcie[emoji5]

@zosiak podzielam Twoj dzisiejszy apetyt[emoji3]

@Calineczka24 ja nie wiem:/
Jutro ja ide na glukoze

@hona trzymam kciuki za Wasza wymarzona corcie[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny trochę żartu na dobranoc [emoji23][emoji23][emoji23]
1507147534-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama