• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Super paznokcie ja bede robic sliwke juz jesienny kolor i moze z 1 paznokciem cos wykombinuje innego ;) ja musze miec wene do paznokci i najlepiej robi mi sie rano wiec moze dopiero w pt zrobie w sob mam wesele ide sama no moze z tata bo on tez sam. Wesele 200 km od nas wiec jest kawalek sukienki nie kupilam nic mi sie nie podoba a na raz sukienke zalozyc nie lubie... Napewno kupie na wesele siostry ma 26 grudnia skubana wygrala wesele w gazecie.

Tak wygrali wesele w tym tez obraczki kwiaty i zaproszenia ale mieli farta tam mieli opisac swoja historie jak sie poznali;)
Przepraszam za post pod postem poprawie sie

@Marika92, :) Ojejku, strasznie podobają mi się dłuższe paznokcie, ale jakoś zawsze mam obawy, że dzieciaki podrapię i tylko od wielkiego dzwonu takie mam. Teraz wielki dzwon na Boże Narodzenie będzie.;)

@roxie123 chyba wracam do nowenny. Mam wrażenie, że jak odmawialam, to te moje skrzaty grzeczniejsze były w przedszkolu. Dzisiaj i wczoraj to jakby diabeł im za uszami siedział.

A właśnie, szczególnie jeden smerf dziś dokazywał. Kiedy probował po raz kolejny zmienić kształt garażu nogą, już westchnęłam znad układanek: ,,no co ty dziś wyprawiasz, dziecko kochane,,
I słyszę jak tam jedno z układajacych mruczy pod nosem: ,,dziecko kochane to jest gzecne i miłe,,:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry