• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@AgaB33 ale ani ja ani Marika nie mamy dzieci wiec troszke to inaczej wyglada u Nas moj maz mial jechac juz w 2015 roku za granice ale zostal bo mama zmarla a mi sie nogi ugiely bo przegralismy z choroba i psychocznie podupadlam ja uwazam ze lepiej zarobic na dom czy mieszkanie niz cale zycie na kredytach takie moje jest zdanie a nikt nie mowi ze na stale tak bedzie moj ma czas wyznaczony ze do lutego musi zjechac;):p

reklama
Mój też powoli myśli o powrocie tu ale póki firma tam dobrze prosperuje nie dziwie mu się że chce tam pracować.. Zarobki zuuuupełnie inne a patrząc na nasz plan kupna mieszkania lepiej wypada dla banku pracując tam i to duuuużooooo lepiej bo pracując tu na pewno nie dostałby takiej zdolności kredytowej jaką otrzymał :) w razie ciąży / dziecka jest plan że pewnie ja tam pojadę, a jeśli już będzie mieszkanie to będzie dla niego bodziec do powrotu i założenia jakiejś firmy tu w Polsce :) dla mnie nie jest to żadna przeszkoda, tak jak zosiak pisze - brak dzieci i może przez to na spokojnie dajemy radę, a nie powiedziałabym że jakoś ucierpiał nasz związek i relacja a wręcz przeciwnie tęsknota nas buduje :) tak więc wszystko zależy od człowieka. Ja też jestem przylepa ale co zrobić :) miłość tak czy siak wygrywa i odległość i długi czas nieobecności niczego nie psuje :) Skype nam pomaga [emoji14]

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Ojojoj chyba ze mało kto juz mnie kojarzy :D

A włączając się do dyskusji tez wolałabym mieć męża przy boku i żyć skromniej. Tyle mamy z życia ile sobie na wzajem możemy dać miłości :) ♡ ale oczywiście jedni lubią życie w "stadzie" inni żyją inaczej i każdy ma wybór. Grunt to nie żyć wbrew sobie :*

A ja wlasnie wmucilam loda mam teraz taki apetyt ze jak sie nie pozbieram to znowu przytyje aha i nie wytrzymalam w domu siedziec po poludniu postanowilam sobie kupic cieply dres a jak przechodzilam kolo sklepu z herbatami to nie wytrzymalam tak mi pachnialo uwielbiam ladne zapachy kupilam herbatke imbir z pomarancza sypana pychotka pilam z siostra
Jutro paznokcie sobie zrobie i pobudka o 5 do pracy;((((

Patrzcie [emoji33][emoji33][emoji33][emoji85]nie mam pytań...
1507138926-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja wlasnie wmucilam loda mam teraz taki apetyt ze jak sie nie pozbieram to znowu przytyje aha i nie wytrzymalam w domu siedziec po poludniu postanowilam sobie kupic cieply dres a jak przechodzilam kolo sklepu z herbatami to nie wytrzymalam tak mi pachnialo uwielbiam ladne zapachy kupilam herbatke imbir z pomarancza sypana pychotka pilam z siostra
Jutro paznokcie sobie zrobie i pobudka o 5 do pracy;((((
Ja paznokcie robiłam dziś :) w końcu l4 trzeba jakoś wykorzystać [emoji14]
1507139757-aaaaaa.jpeg

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry