Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
My jak się poznaliśmy to on już 5 lat tam pracował i to nie tylko kwestia pieniędzy.. Taką wybrał drogę, ma tam firmę, tu w pl też ma spółkę ale nie aż tak dochodową.... Ja jestem tylko opiekunką w żłobku, więc patrząc przyszłościowo fajnie mieć ciut więcej..Ja nie wyobrażam sobie związku na odległość! Nie to nie dla mnie... Wolę żyć skromnie ale razem. Ważniejsza miłość niż pieniądze.
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekuje :*Dziewczyny my też żyliśmy "za kawalerki " na odległość w sensie przyszedł dzień ,że M wyjechał najpierw na wakacje sobie zarobic pare groszy , później był prawie pół roku a ja musiałam skończyć szkołę oczywiście kontakt mieliśmy cały czas ale to była męka dla niego i dla mnie ...nie daliśmy rady skończyłam szkołę zostawiłam wszystko i nic tak naprawdę i zabraliśmy się we dwoje , zapadła decyzja ,że trzeba naskładac na wesele później na dom i tak zrobiliśmy pracowaliśmy razem i zjechalismy do Polski razem mimo ,że mógł zostać , ale nie umielibyśmy żyć bez siebie ani dnia , to silniejsze od nas ... przyzwyczajenie , i potrzeba bycia razem wygrała nad tym ,że potrzebujemy dochodu . M znalazł pracę na miejscu wzięliśmy mały kredyt na wykończenie i zyjemy ale razem ...tym bardziej ,że ja po takich przejściach sama nie dałabym rady . Tez jestem zdania że związek na odległość to nie to samo... po prostu ludzie nauczeni są żyć na odległość a gorzej będzie jak się zejdą na stałe wtedy próba czy faktycznie do siebie pasują i radzą z codziennymi problemami , wtedy wszystko wychodzi dopiero jak się razem żyje na dobre i złe . Nie sztuką jest na odległość mówić sobie że się kocha . Oczywiście jesli rozłąka jest chwilowa to inaczej a jak ktoś żyje bo tak chce życ to też inaczej . Nikogo nie osądzam ani nic ... moje zdanie wyraziłam tylko . My nie daliśmy rady osobno zmuszeni byliśmy tylko kilka miesięcy gdzie i tak przylatywał ile się dało .
@Ewarut proszę wstawiam Ci tutaj listę moich cykli bo akurat robiłam dla lekarzaprzed pierwszą ciążą były idealne 27-8 dni wszystko się później wydłużyło . Dlatego nie przejmuj się ,że @ dopiero się pojawia , bo jeszcze będzie jak bądź zanim cykle się unormują
Zobacz załącznik 824590