• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ufff... Udało mi się nadrobić jedyne 85 postów :p oj nie można sobie robić ani jednego dnia przerwy, bo wczoraj właśnie nie miałam nawet sił żeby zajrzeć.
Nie da się odnieść do wszystkich, ale co do dzieci rozrabiakow, to jestem w stanie w to uwierzyć, bo też widziałam kilka zabawnych wręcz scen :) uśmiałam się jak czytałam o dziecku co wisi od spodu drugiego :D
Co do związku na odległość, to też sobie tego nie wyobrażam. Mój M co prawda całymi dniami pracuje, ale mamy wieczór dla siebie i weekendy też ma wolne, więc można spędzić troszkę czasu razem :)
Co do paznokci, to zawsze byłam przeciwna ich robieniu, jedynie wchodziło w grę malowanie lakierem zwykłym. A od ślubu jakoś tak wyszło że sobie cały czas :) tylko problem mój polega na tym że mega szybko mi rosną paznokcie i po dwóch tygodniach mam odrost na pół centymetra... I siła rzeczy robią się mega długie :p
Nie zazdroszczę wam badania tej glukozy. Chyba bym nie była w stanie tego wypić... Blee. Na sama myśl mi źle. Ja ogólnie nie słodze, jedynie kawę pół łyżeczki :)
Badania warto zrobić nawet po jednym wg mnie. Ja Dalej mam w planach robić te badania, ale jestem tak zabiegana cały miesiąc że nawet nie mam czasu o tym pomyśleć :( w sobotę mam ciężką pracę do zrobienia w terenie, dużo do niej przygotowań, przypomnienie przepisów i w ogóle, więc umysłowo też padam. Nie mogę się doczekać niedzieli :) będę spać aż się obudze :D

@Funia90 dla mnie test z glukozą to był dramat. Byłam z mężem i dobrze bo mi ciągle słabo było i cięgło na wymioty a przypominam, że całą ciążę rzygalam jak kot a jak czułam zapach słodkiego to już był rzyg. Strasznie źle to wspominam. Do tej pory nie jestem w stanie zjeść całego batona jakiegoś bo mnie mdli i dobrze bo nie jem słodyczy.

Co do paznokci to tez byłam przeciwna ale jestem typem człowieka co musi mieć codziennie makijaż nawet jak siedzę w domu i pazury pomalowane choćby odżywką. Przy dziecku wkurzało mnie malowanie co 2 dni i zaczęłam sama robić hybrydy. Też mi szybko rosną i po 2 tygodniach to mam duży odrost.

@Calineczka24 jak tam?

@kari21 odezwij się Kochana:)

@funia 90 a jak będzie trzeba to będę się dźgać :) ....

Lekki kryzys mnie dosięgnął .... Piszą do mnie dziewczyny z pracy i mówią , że maluszki pytają "gdzie jest Pani Marika" mówią, że jestem chora, ale to mało ważne ... Widzę, jak jestem ważna dla dzieci, jak bardzo mnie lubią, a może nawet kochają bo u dzieci nie trudno o takie uczucie jeśli się im poświęca czas itd ... tylko dlaczego tej miłości nie mogę dać mojemu maluszkowi :( Nie mam zamiaru się spinać z zachodzeniem w ciążę , a jednocześnie tak bardzo chciałabym znów to czuć :( to magiczne uczucie , kiedy jest się odpowiedzialnym za kogoś tak maleńkiego. Szargają mną dziś takie emocje ...

Jeśli chodzi o pazurki to ja właśnie swoje żelowe potraktowałam frezareczką a wieczorem jak syn pójdzie spać będę tworzyć [emoji14][emoji3] ale mnie to wycisza nawet nigdy bym nie pomyślała... Tylko jakie kolorki lub kolorek mam do wyboru z 35 [emoji2][emoji2]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry