Ufff... Udało mi się nadrobić jedyne 85 postów

oj nie można sobie robić ani jednego dnia przerwy, bo wczoraj właśnie nie miałam nawet sił żeby zajrzeć.
Nie da się odnieść do wszystkich, ale co do dzieci rozrabiakow, to jestem w stanie w to uwierzyć, bo też widziałam kilka zabawnych wręcz scen

uśmiałam się jak czytałam o dziecku co wisi od spodu drugiego
Co do związku na odległość, to też sobie tego nie wyobrażam. Mój M co prawda całymi dniami pracuje, ale mamy wieczór dla siebie i weekendy też ma wolne, więc można spędzić troszkę czasu razem

Co do paznokci, to zawsze byłam przeciwna ich robieniu, jedynie wchodziło w grę malowanie lakierem zwykłym. A od ślubu jakoś tak wyszło że sobie cały czas

tylko problem mój polega na tym że mega szybko mi rosną paznokcie i po dwóch tygodniach mam odrost na pół centymetra... I siła rzeczy robią się mega długie

Nie zazdroszczę wam badania tej glukozy. Chyba bym nie była w stanie tego wypić... Blee. Na sama myśl mi źle. Ja ogólnie nie słodze, jedynie kawę pół łyżeczki

Badania warto zrobić nawet po jednym wg mnie. Ja Dalej mam w planach robić te badania, ale jestem tak zabiegana cały miesiąc że nawet nie mam czasu o tym pomyśleć

w sobotę mam ciężką pracę do zrobienia w terenie, dużo do niej przygotowań, przypomnienie przepisów i w ogóle, więc umysłowo też padam. Nie mogę się doczekać niedzieli

będę spać aż się obudze